FCSB - Poli Iași. Roș-albaștrii caută prima victorie.

Runda cu numărul 3 din Liga 1 continuă și în această duminică cu două partide ce se anunță extrem de interesante. Una dintre acestea va alinia la centru două formații care sunt destul de dezechilibrate din punct de vedere valoric și al obiectivelor stabilite, dar care cu siguranță vor oferi publicului un spectacol fotbalistic. FCSB și Poli Iași se vor înfrunta de la ora 21:00, partidă transmisă în direct pe DigiSport 1.
fcsb iasi

FCSB, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la câștigarea jocului deoarece deține un lot  mai valoros și mai experimentat. Lupta pentru titlu va fi aprinsă anul acesta mai ales că toate formații au slăbit din punct de vedere valoric, iar existența unui echilibru se va observa cât de curând. Roș-albaștrii au simțit lipsa unui vârf în partida de la Giurgiu deoarece Tănase sau Man nu s-au putut ridica la nivelul unui 9 veritabil, astfel că FCSB-ul trebuia să schimbe tactica în jocul cu Dinamo. Jocul a fost extrem de spectaculos, 3 goluri marcate de steliști, respectiv dinamoviști, dar suporterii roș-albaștrii au plecat dezamăgiți pentru că echipa lor a reușit să conducă de 3 ori, dar la final punctele au fost împărțite în mod egal. Moralul este ridicat în jurul echipei lui Dică datorită calificării în fața celor de la Rudar, scor 6-0 la general. FCSB este conștientă de calitatea combatantei din această seară, dar dacă va reuși să își impună jocul, lucrurile vor sta destul de bine pentru roș-albaștrii.

Poli Iași, oaspetele acestei dispute, pornește cu șansa a doua la câștigarea jocului datorită lotului net inferior din punct de valoric, dar și prin prisma faptului că nu va avea publicul minunat din Moldova de partea ei. Echipa lui Flavius Stoican a impresionat prin dezinvoltura de la Craiova din urmă cu două săptămâni când aceasta a reușit să scoată un punct extrem de important pe Ion Oblemenco, începând acest campionat cu un rezultat excelent. Ieșenii nu s-au dat deloc la o parte și nici nu au practicat un anti joc în partida din a doua etapă contra astralilor, meci terminat tot la egalitate, scor 1-1. Prima repriză a fost catastrofală pentru echipa lui Stoican care și-a revenit după pauză, reușind să practice un fotbal care dacă se va repeta și în această seară, lucrurile pot fi pozitive pentru moldoveni la final.

Roș-albaștrii sunt datori publicului de pe Național Arena cu prima victorie din acest sezon, dar situația nu este chiar atât de bună la clubul bucureștean care are nevoie de un suflu împotriva moldovenilor care cu siguranță vor face jocul vieții lor. Cred totuși că FCSB va reuși să se impună, oferind fanilor o partidă cu cel puțin 3 reușite pe tabelă și de ce nu în rândul vicecampioanei din sezonul trecut.

Pronosticuri CSU Craiova - Viitorul Constanța