FCSB - Dunărea Călărași. Se preconizează o seară cu multe reușite pe stadionul din Voluntari

Partida serii în fotbalul românesc se va disputa începând cu ora 21:00 pe stadionul din Voluntari și va alinia la centru două formații ce se diferențiază extrem de mult dacă stăm stăm să comparăm toate aspectele de la valoare la experiență. FCSB, vicecampioana României și nou-promovata Dunărea Călărași se vor duela pe arena Anghel Iordănescu și speră să facă o partidă frumoasă din care să rezulte spectacol.
fcsb dunarea

FCSB-ul lui Nicolae Dică nu trece prin momente prea bune dacă stăm să privim la rezultatele înregistrate în ultima vreme sau la jocul prestat în respectivele meciuri. Aceasta se află pe locul 2 cu 15 puncte, la unul singur distanță de liderul CFR care însă a disputat partida din această rundă, iar echipa lui Becali are șansa să devină din nou lider după meciul din această seară. Roș albaștrii suferă foarte mult după ratarea calificării în Europa League, iar majoritatea trebuie să se obișnuiască cu ideea participării doar în campionatul intern, pierzând oportunitatea de a se lupta cu superstaruri din fotbalul internațional, și de aici și lipsa de motivație în unele jocuri. Dacă acum câteva săptămâni defilau la Ovidiu în fața Viitorului când Rusescu era privit ca noul vârf de clasa al clubului din București, au urmat partide în care roș-albaștrii au fost complet schimbați, cel puțin în ce privește atitudinea din teren. Să conduci cu 2-0 acasă pe Botoșani și să fi egalată, acest lucru spune despre ce jucători are Nicolae Dică în lot. Remiza din Gruia, scor 1-1, nu a fost nici ea una reușită pentru FCSB care mai are foarte mult de lucrat la mijlocul terenului unde nu reușește să facă tranziția între compartimente, de aici și lipsa de posesie, de ocazii de gol, și inevitabil îți pui și poarta în pericol.

FCSB echipa probabila: Balgradean – Stan, Balasa, Planici, R. Benzar – Popescu, Nedelcu – Coman, Tanase, Roman – Gnohere

Una dintre revelațiile acestui sezon de Liga 1 este Dunărea Călărași care reușește până în acest moment să impresioneze plăcut fotbalul românesc prin prestațiile sale, mai puțin cele de la început în care se observa foarte clar strictețea de a apăra un rezultat ce se înregistra chiar și din primele minute, dovadă fiind start-ul de sezon de la Ovidiu. Formația lui Dan Alexa se află pe locul 9 cu 12 puncte, iar lucrurile se prezintă foarte bine la clubul din Călărași care pare să fie mulțumit relativ cu performanțele sale mai ales că vine postura de nou-promovată. Într-adevăr, cele mai importante succese care au venit pentru această formație, s-au desfășurat pe teren propriu unde pare să se simtă cel mai bine, un lucru de altfel destul de important dacă stăm să privim la faptul că o deplasare poate fi deja pierdută însă cu ambiție, această formație cu siguranță poate realiza în această seară. După înfrângerea de la Sepsi cu scorul de 1-0, a urmat un succes răsunător și spectaculos în același timp acasă cu Botoșani, scor 3-2, în care Dunărea Călărași nu prea a controlat partida, dar faptul că este extrem de eficientă la finalizare este un lucru ce o ajută enorm când vine vorba de fructificarea fazelor ce o pot duce în avantaj pe tabelă.

Dunarea Calarasi echipa probabila: Straton – Gligorov, Puscas, Dobrosavlevici, Ispas – Bourceanu – Kanda, Simion, Pana, Keyta – Ndiaye

Este foarte clară opinia bookmakerilor despre acest meci și faptul că trebuie să se vadă orgoliul rănit al jucătorilor lui Nicolae Dică și că sunt obligați să câștige la Voluntari în această seară, mai ales că patronul Gigi Becali este hotărât să schimbe multe aspecte la clubul său dacă FCSB nu va lua un avans considerabil în fruntea Ligii 1. Dar pentru acest lucru mai întâi această echipă trebuie să joace fotbal, și cu siguranță va demonstra în această seară, mizând astfel pe o victorie a FCSB-ului la un scor destul de mare.

Pont Pariuri România - Serbia