FCSB - Concordia. Ponturi pariuri și cote

Cel de-al treilea joc din Liga 1 se va disputa începând cu ora 21:00 pe stadionul din Voluntari acolo unde FCSB va da piept contra celor de la Concordia Chiajna, sperând să rămână la o distanță relativ mare față de poziția cu numărul 2 în clasament.
fcsb concordia

FCSB-u lui Nicolae Dică pare că și-a revenit din toate punctele de vedere și atacă vertiginos un nou titlu de campioană, dar orice fel de relaxare în timpul partidelor ce vor urma o poate costa enorm în privința locului din clasament. Roș albaștrii sunt lideri detașați în fruntea Ligii 1, iar premisele că se vor afla și mai târziu sunt extrem de favorabile. După egalurile cu CFR Cluj și Botoșani în care echipa nu prea s-a arătat la față în destul rânduri, au urmat apoi două jocuri de descătușare, 2-0 în fața celor de la Dunărea Călărași și un 3-1 în fața lui Hermannstadt care o mențin pe FCSB pe prima poziție cu 21 de puncte strânse până acum, având un golaveraj de 24 la 10, foarte bun pentru acest start de sezon.

FCSB echipa probabila: Balgradean – Stan, Morais, Planici, Benzar – Popescu, Nedelcu – Coman, Tanase, Man – Gnohere

Concordia Chiajna este formația care an de an s-a luptat pentru menținerea în Liga 1, dar niciodată ne având un traseu foarte bine punctat de către majoritatea codnucerii de la club. Astfel că, putem afirma faptul că orizontul nu este sub nicio formă deschis spre performanță la clubul din Chiajna, iar singura prioritate este scoaterea investiției în fel și fel de elemente, total opuse fotbalului, însă venirea lui Dorinel Munteanu ar putea schimba concepțiile acestei conduceri și al acestei echipe. De la venirea ex-stelistului, Chiajna a reușit să câștige la Botoșani cu scorul de 2-0, verzii arătând complet diferit față de ultimele partide, acest lucru fiind datorat și lui Ionuț Badea, noul antrenor al acestora care a știut foarte bine unde să puncteze cel mai bine, iar norocul în cele din urmă și-a arătat fața. Concordia se află pe locul 11 cu tot atâtea puncte, iar distanța față de play-off nu este deloc de neglijat în privința unei recuperări.

Concordia Chiajna echipa probabila: Greab – Matei, Leca, Marc, Barboianu – Gorobsov, Prepelita – Gradinaru, Deaconu, Nivaldo – Guessan

Ponturi pariuri și pronostic analizat FCSB – Concordia Chiajna

Victorii pe linie pentru clubul roș-albastru contra ilfovenilor de la Chiajna pe teren propriu, iar cu siguranță acest parcurs se va menține și după terminarea acestui joc deoarece FCSB-ul are forța necesară să nu fie depășită de niciun adversar, și implicit să își consolideze locuk în fruntea Ligii 1. Voi miza astfel pe roș-albaștrii că se vor impune la Voluntari într-un joc în care are mari șanse să marcheze cel puțin 2 goluri.

Pont Pariuri Dinamo București - Dunărea Călărași