FC Voluntari - Sepsi. Ponturi pariuri și cote

Vineri de la ora 18:30 se dă start-ul unei noi ediții de Liga 1 cu partida dintre FC Voluntari și Sepsi programată pe stadionul Anghel Iordănescu. Cele două echipe au emoții la prima partidă din noul sezon astfel că ar trebui să ne așteptăm la un meci destul de închis.
voluntari sepsi

FC Voluntari, gazda acestei partide, pornește ușor cu prima șansă, aproape insesizabil, acest lucru fiind datorat terenului propriu care ar putea juca un rol important pentru formația ilfoveană. Condusă de la margine de italianul Cristiano Bergodi, Voluntariul a trecut prin multe schimbări vara aceasta pentru a încerca să pregătească noul sezon așa cum trebuie, fără să mai fie nevoită să schimbe totul din mers spre finalul campionatului așa cum s-a întâmplat în stagiunea trecută. Victor Rîmniceanu, Cristian Costin, Vlad Mihalcea și Gorobsov sunt venirile la formația ilfoveană care speră să fie de ajutor pentru îndeplinirea obiectivului. Rezultate destul de slabe pentru Voluntari în pregătirea de vară, pierzând cu formații ca Triglav(1-2) și Istra(0-1).

Top oferte la pariuri in Romania

Sepsi pe cealaltă parte, vine din postura de ușor outsider în această seară pe stadionul Anghel Iordănescu însă cu un lot ceva mai experimentat și mai valoros decât al ilfovenilor, având speranța că pot scoate cel puțin un punct din acest prim joc. După plecarea lui Eugen Neagoe, Sepsi a trebuit să se reorienteze, instalându-l pe Csaba Laslzo pe poziția de antrenor principal, iar misiunea acestuia este extrem de dificilă. După aducerea a mai bine de 9 jucători, antrenorul maghiar are mult de lucrat alături de jucătorii noi veniți pentru ai integra în efectivul deja format de-a lungul sezonului precedent.  Tandia și Adrian Rus s-au despărțit de clubul harghitean în această vară, însă aducerea noilor străini pare să fie de bun augur pentru Sepsi.

Deși în sezonul precedent, un astfel de duel ar fi trebuit să aducă cel puțin un punct în buzunar echipei din Sfântu Gheorghe, de această dată lucrurile se vor derula destul de diferit. Ilfovenii sunt mult mai omogenizați ca grup, în timp ce Sepsi are de tras pentru a ajunge pe o linie dreaptă în noul sezon, astfel că va suferi destul de mult în start-ul acesta de campionat. Voi miza așadar pe un rezultat pozitiv a echipei lui Cristiano Bergodi care poate cu puțină șansă să pășească în noua ediție de campionat chiar cu 3 puncte.