FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș. O partidă deschisă oricărui rezultat.

Etapa a doua din Liga 1 se încheie în această zi de luni, având la bază ultimele două partide din această rundă extrem de interesantă prin prisma rezultatelor înregistrate. Una dintre aceste partide va alinia la centru două formații care au arătat multă determinare la începutul sezonului, și care sunt pregătite să demonstreze că merită să se lupte pentru menținerea în prima ligă. Este vorba de jocul dintre FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș, programat de la ora 18:00 pe stadionul Anghel Iordănescu.
voluntari medias

FC Voluntari, gazda acestei partide, pornește cu prima șansă la câștigarea meciului, lucru datorat conform caselor de pariuri terenului propriu și al fanilor care vor oferi tot sprijinul echipei. Formația antrenată de la margine de Daniel Oprița a trecut printr-o reconstrucție totală la nivelul lotului, cea mai mare parte din jucătorii sezonului trecut plecând de la clubul ilfovean, iar cu un Ioan Andone ca manager, lucrurile par să se îndrepte spre o zonă de performanță cu mult peste ce se realiza în trecut la acest club. Nu mai puțin de 15 jucători aduși din toate colțurile lumii care pun umărul la dezvoltarea acestui club care are un potențial uriaș. Prima etapă a adus o înfrângere în drepturile ilfovenilor pe terenul celor de la Dinamo, scor 2-1, dar Oprița are încredere în băieții săi că omogenitatea și relatiile de joc se vor forma ușor ușor, și vor ajunge la capacitatea dorită.

Gaz Metan Mediaș, oaspetele acestei dispute, este cotată cu șansa a doua la câștigarea jocului. Echipa antrenată de la margine de Mihai Teja a renunțat la nu mai puțin de 16 jucători, plecând în totalitate nucleul formației care reușea să se salveze de la retrogradare în urmă cu un sezon. Tânărul antrenor a primit și câteva întăriri din fotbalul străin pe care să se bazeze în lupta pentru evitarea retrogradării. Fortes, Batista sau Fofana sunt numele fotbaliștilor care vor activa în tricoul medieșenilor și care speră să facă o figură frumoasă în Liga 1, la fel ca în prima partidă din acest sezon, câștigată de altfel împotriva celor de la Concordia Chiajna, scor 2-1 pentru echipa medieșană. Fortes a adus victoria prin golul din minutul 93,  și astfel oferă echipei lui Teja un moral excelent înaintea deplasării la Voluntari.

Cu siguranță vom avea parte de un meci cu goluri deoarece apărările celor două formații nu arată foarte bine, în schimb ofensiva arată determinare și multă calitate la finalizare. Cred că FC Voluntari nu are cum să piardă și acest joc dacă se va prezenta ca în jocul cu Dinamo, având mari șanse la câștigarea lui, dar Gazul poate să lovească măcar odată pe contraatac, așteptându-mă astfel la un meci cu cel puțin două reușite.