FC Voluntari - CSU Craiova. Oltenii nu își mai permit vreun pas greșit.

Stadionul Anghel Iordănescu va găzdui în această seară de la ora 21:00 ultimul joc al rundei a 6-a, iar cu siguranță va fi extrem de vizionat atât din fața televizoarelor cât și de pe arenă. FC Voluntari și CSU Craiova sunt echipele care se vor lupta pentru toate cele trei puncte, mai ales că oltenii sunt nevoiți să atace încă din primul minut deoarece nu își mai permite vreun pas greșit, în timp ce ilfovenii sunt într-o situație extrem de delicată care ar trebui schimbată printr-o victorie.
voluntari craiova

FC Voluntari se deplasează pe arena proprie pentru a disputa jocul contra craiovenilor, dorindu-și să demonstreze că valoarea tocmai într-un asemenea duel. După aducerea a nu mai puțin de 15 jucători, conducerea clubului ilfovean nu a mai suportat rușinea înfrângerilor suferite și iată cum Dinu Todoran este cel care a preluat echipa și speră să o readucă pe FC Voluntari în lupta pentru mijlocul clasamentului. Lipsa de omogenitate spune cuvântul în acest tur de campionat deoarece rezultatele înregistrate sunt extrem de slabe tocmai din acest punct de vedere. Un singur punct au adunat aceștia în cele patru partide de până acum, cel contra celor de la Gaz Metan, celălalte fiind înfrângeri în fața Viitorului, lui Dinamo, CFR-ului și chiar etapa trecută în fața Hermannstadt-ului, picătura care a umplut paharul de altfel, ilfovenii fiind spulberați cu 4-0.

CSU Craiova se deplasează pe terenul din Voluntari cu gândul de a obține o nouă victorie în Liga 1 , succesul fiind dorit de întreaga Oltenie care așteaptă să se bucure alături de jucători pentru toate cele trei puncte din această seară, mai ales că adversarul este unul care o poate ajuta pe Craiova să se relanseze. Echipa lui Mangia este conștientă de diferența clară de valoare și nu vrea să rateze această șansă așa cum s-a mai întâmplat în alte săptămâni. Chiar după prima manșă contra celor de la Leipzig, craiovenii au reușit să aducă primele trei puncte din noul sezon contra celor de la Dunărea Călărași. Ce se anunța o reveniere a oltenilor după acea partidă s-a transformat într-o nouă agonie deoarece lunea trecută, formația lui Mangia era pregătită să le ofere publicului prima victorie pe Ion Oblemenco din acest sezon, dar din păcate aceasta a oferit un nou insucces.

Ambele echipe încep să se scufundă ușor ușor datorită rezultatelor extrem de slabe din ultima vreme, iar cu siguranță acest lucru le va determina pe fiecare să se lupte pentru toate cele trei puncte. De aceea, voi evita pariul pe soliști și mă voi axa pe goluri, ambele având posiblitatea să marcheze și chiar să avem parte de un joc cu cel puțin 3 reușite.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș