FC Voluntari - CFR Cluj. Ardelenii pot profita de forma slabă a ilfovenilor.

Runda cu numărul 4 din Liga 1 continuă și în această zi de sâmbătă cu o serie de trei partide care vor alinia la centru cele mai puternice echipe românești la ora actuală, cele care țin steagul sus în cupele europene. Al doilea duel al acestei zile este cel dintre FC Voluntari și CFR Cluj, partidă programată de la ora 18:00, campioana urmând să încercă să lege victoria din jocul precedent cu încă un rezultat pozitiv.
voluntari cfr

FC Voluntari, gazda acestei partide, pornește a doua șansă la câștigarea meciului, lucru datorat conform caselor de pariuri lotului net inferior valoric pe care îl dețin ilfovenii. Formația antrenată de la margine de Daniel Oprița a trecut printr-o reconstrucție totală în această vară, dar lucrurile par să stagneze de ceva timp în rândul celor de la Voluntari care deși au adus nu mai puțin de 15 jucători cu potențial, echipa tot nu funcționează. Lipsa de omogenitate își va spune cuvântul în acest tur de campionat, Oprița fiind nevoit să supraviețuiască pe cât se poate pe banca ilfovenilor. Un singur punct au adunat aceștia în cele trei partide de până acum, cel contra celor de la Gaz Metan, celălalte două jocuri fiind înfrângeri în fața Viitorului și a lui Dinamo.

CFR Cluj, oaspetele acestei partide, primește prima șansă la câștigarea jocului conform cotelor oferite de casele de pariuri. Echipa ardeleană trece prin momente extrem de dificile. Apele par să se fii liniștit în cadrul clubului ardelean care a avut câteva săptămâni extrem de acide în urma unor confruntări între acesta și presă, între club și antrenorul Edi Iordănescu care a fost demis în urma eșecului cu Malmo, fiind adus Conceicao care nu a reușit minunea, și astfel CFR-ul se vede nevoită să se califice doar în grupele UEL, fiind totuși o competiție mult mai bună pentru acest un club românesc. În campionat abia etapa trecută a venit prima victorie pentru ardeleni în fața celor de la Concordia Chiajna tocmai în Gruia, scor 2-1, iar Țucudean&Co speră să continue pe același drum. Recent au reușit să câștige prima manșă din turul 3 preliminar din UEL, în fața celor de la Alashkert, scor 0-2, iar lucrurile par să se îndrepte spre normal.

Ardelenii au toate șansele să mai obțină încă trei puncte în acest sezon mai ales că ilfovenii nu se regăsesc deloc în acest început de campionat, fiind un drum lung pentru aceștia pentru formarea unei echipe competitive și omogene pentru campionatul românesc. Astfel că, voi miza pe victoria celor de la CFR Cluj, fiind convins că are puterea să marcheze cel puțin 2 goluri în poarta lui Straton.

Pronosticuri West Ham - Chelsea