FC Hermannstadt - FC Voluntari. Ilfovenii sunt pregătiți pentru prima victorie din acest sezon.

Ziua de luni închide etapa cu numărul 4 din Liga 1, punând la dispoziția iubitorilor de fotbal două partide ce vor alinia la centru formații în luptă pentru play-off respectiv play-out. Una dintre aceste partide este cea dintre Hermannstadt și FC Voluntari, meci programat de la ora 18:00 pe stadionul din Târgu-Mureș. Situația de la ambele cluburi nu este deloc bună în acest moment, iar o victorie în această după amiază pentru una dintre acestea ar putea-o descătușa, și implicit să își dea un restart pentru viitoare jocuri din campionat.
hermannstadt voluntari

FC Hermannstadt, gazda acestei partide, pornește cu prima șansă la casele de pariuri, acest lucru fiind datorat terenului propriu și al faptului că deține un lot mult mai bine închegat și mai unit față de cel al contracandidatei din această după amiază. Antrenorul Alexandru Pelici a afirmat că va fi un sezon dificil, iar aparent lucrurile se adeveresc ușor ușor pentru clubul sibian. Campionatul deși a început cum nu se putea mai bine pentru sibieni, reușind să câștige în prima etapă contra celor de la Sepsi cu scorul de 1-0, a urmat apoi un eșec în Moldova, în fața celor de la Botoșani, fiind invinși cu scorul de 2-0, destul de meritat de altfel după aspectul jocului, și un egal contra nou-promovatei din Călărași, scor 1-1. În ultima partidă, Hermannstadt pierde pe terenul celor de la Concordia Chiajna, iar Pelici este nevoit să le ofere băieților o nouă motivație pentru a reveni în forma bună în care se aflau odată.

FC Voluntari, oaspetele acestei partide, pornește cu a doua șansă la câștigarea meciului, lucru datorat conform caselor de pariuri lotului care nu este la fel de bine sudat ca cel ar oaspeților, dar și lipsa terenului propriu care de multe ori s-a adeverit extrem de pozitiv pentru un club ca Voluntari.. Formația antrenată de la margine de Daniel Oprița a trecut printr-o reconstrucție totală în această vară, dar lucrurile par să stagneze de ceva timp în rândul celor de la Voluntari care deși au adus nu mai puțin de 15 jucători cu potențial, echipa tot nu funcționează. Lipsa de omogenitate își va spune cuvântul în acest tur de campionat, Oprița fiind nevoit să supraviețuiască pe cât se poate pe banca ilfovenilor. Un singur punct au adunat aceștia în cele trei partide de până acum, cel contra celor de la Gaz Metan, celălalte trei jocuri fiind înfrângeri în fața Viitorului, lui Dinamo și CFR-ului. Contra clujenilor, ilfovenii au realizat minute bun de joc, chiar să îi conducă pe tabelă, dar din păcate să piardă în cele din urmă datorită unor erori copilărești comise chiar din partea jucătorilor cu experiență.

Deși toate analizele conduc către o victorie a sibienilor, cred că ilfovenii pot surprinde în această deplasare printr-o organizare mult mai bună decât cea din jocul cu CFR, având totuși în față o formație total diferită care prezintă și ea multe probleme de lot care pot fi speculate. De aceea, voi miza pe un gol marcat de Voluntari și respectiv un minim rezultat de egalitate să scoată la Sibiu.