FC Hermannstadt - Dunărea Călărași. Duel între nou-promovate.

Runda cu numărul 3 din Liga 1 continuă și în această duminică cu două partide ce se anunță extrem de interesante. Una dintre acestea va alinia la centru două formații nou-promovate care se vor lupta pentru toate cele trei puncte. FC Hermmanstadt și Dunărea Călărași se vor înfrunta de la ora 18:00, partidă transmisă în direct pe DigiSport 1.
hermannstadt dunarea

FC Hermannstadt, gazda acestei partide, pornește cu prima șansă la casele de pariuri, acest lucru fiind datorat terenului propriu și al faptului că deține un lot ceva mai valoros decât al contracandidatei din această după amiază. Antrenorul Alexandru Pelici este conștient că va fi un sezon dificil pentru formația sa, dar dacă lucrurile vor decurge ca în Liga a 2-a, șansele ca sibienii să continue în primul eșalon sunt destul de mari. Campionatul a început cum nu se putea mai bine pentru sibieni care au reușit să câștige în prima etapă contra celor de la Sepsi cu scorul de 1-0. A urmat apoi un eșec în Moldova, în fața celor de la Botoșani, fiind invinși cu scorul de 2-0, destul de meritat de altfel după aspectul jocului. FC Hermannstadt este extrem de solidă ca grup mai ales că au rămas în mare parte aceeași fotbaliști ca în sezonul trecut, dar lipsa de experiență în unele momente se își arată fața. Alexandru Pelici ca în jocul din această după amiază, jucătorii săi să arate altfel, mai ales că vor avea în față o echipă cu care s-a luptat și anul trecut.

Dunărea Călărași, oaspetele acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu șansa a doua la victorie datorită lotului și al jocului prestat în acest început de sezon. Echipa lui Dan Alexa a creat două șocuri în acest început de sezon. Primul a fost când aceasta a reușit să câștige pe terenul celor de la Viitorul scor 1-0, partidă în care a suferit extrem de mult pentru toate cele trei puncte deoarece tactica după marcarea golului din minutul 2,s-a bazat nu mai pe apărare, jocul din atac fiind eliminat definitiv. Norocul a ținut și de partea lor grazie ratării din penalty a lui Hagi Jr. A urmat apoi jocul de pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj, partidă care s-a terminat cu o remiză albă, Dunărea Călărași izbutind să mai obțină un punct. Într-adevăr, jocul acesteia este extrem de defensiv, foarte dur, exemplu fiind antrenorul Dan Alexa, dar cu o astfel de tactică aparent poți reuși să supraviețuiești cu brio în fața unor formații de top.

Cred că vom avea parte de un meci extrem de disputat, cu multe încăierări, iar cu un Dunărea Călărași care de această dată va ieși la joc deoarece adversarul este unul pe care îl consideră de aceeași talie. De aceea, mă aștept la un joc cu cel puțin două reușite pe tabelă, ambele având șanse să înscrie.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg