FC Dinamo București - FC Hermannstadt. Degringoladă mare la clubul bucureștean.

Câinii roșii vor avea o misiune extem de dificilă în runda cu numărul 6 din Liga 1, dar speră să treacă cu bine de aceasta. Dinamo București se va lupta în Ștefan cel Mare contra formației sibiene, FC Hermannstadt, de la ora 21:00, partidă ce va putea fi urmărită în exclusivitate pe DigiSport 1. Atmosfera de la cele două cluburi se arată complet diferit, de aceea ne putem aștepta la orice din această dispută.
dinamo hermannstadt

FC Dinamo București nu are start-ul de sezon pe care și l-ar fi dorit încă dinaintea începerii unei noi ediții de Liga 1. Perioada de vară i-a dat încredere lui Florin Bratu, antrenorul câinilor, că poate realiza o formație competitivă pentru noul sezon, dar se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de roz și înfloritoare pe cum le credea acesta. Dinamo se află într-o situație extrem de delicată în acest moment, pornind la un drum destul de orbește dacă putem numi așa parcursul de până acum al dinamoviștilor. Aceștia deși au marcat 9 goluri în partidele disputate până acum, au primit nu mai puțin 10 ceea ce arată discrepanța uriașă între apărare și atac. Dacă după jocul contra Viitorului lucrurile păreau că s-au rezolvat la nivel defensiv unde câinii lui Bratu au respectat planul tactic cu strictețe, în Gruia nu au mai reușit acest lucru, și după ce au deschis și scorul au căzut pur și simplu, iar Dinamo bifa un nou insucces în Liga 1, ajungând pe poziția a 8-a cu 7 puncte. Problema principală se concentrează în mare pe războiul cu patronul FCSB-ului și ofertele pentru Dan Nistor pe care fanii și conducerea lui Dinamo le-au respins din primul moment, în timp ce patronul Ionuț Negoiță a decis să îl lase pe Mahlangu să plece la Ludogorets, suflarea dinamovistă fiind extrem de supărată pentru plecarea lui May și în jurul căruia s-a conturat echipa.

FC Hermannstadt vine la București să obțină un rezultat pozitiv care să îi ofere șansa să mai avanseze câteva poziții în clasamentul Ligii 1. Sibienii au demonstrat sezonul trecut că pot realiza lucruri importante și la nivelul primei divizii odată cu participarea în finala Cupei României, dar aparent situația concretă din primul eșalon nu pare să se prezinte în aceleași cuvinte ca pe vremea aceea. Formația sibiană are mult de lucrat și de demonstrat până va merita pe deplin o nouă participare în Liga 1, dar deocamdată există și puțină șansă datorită jocurilor mai slabe realizate de alte formații. FC Hermannstadt se află pe locul 6 cu 7 puncte, fiind un procentaj destul de bun pentru o nou-promovată, dar acest lucru se prezintă doar la nivelul clasamentului deoarece la nivel tactic și al jocului situația este alta. Echipa lui Pelici nu s-a prezentat deloc bine în ultimele partide până la cea din etapa anterioară, iar jucătorii au simțit presiunea din partea fanilor și iată cum au reușit să se mobilizeze fantastic în jocul contra Voluntariului. Sibienii au câștigat la Târgu Mureș în fața ilfovenilor lui Oprița cu scorul de 4-0, o partidă pe care au controlat-o cap coadă, ne lăsând nicio șansă adversarului să se afirme.

Situația delicată de la clubul bucureștean și atmosfera excelentă de la formația sibiană pot crea un mixt destul de interesant în Groapă unde putem asista fie la o arătare a orgoliului echipei dinamoviste fie la un nou succes răsunător al formației lui Pelici. Cotele pe soliști nu exprimă forma de moment a echipelor ci mai degrabă valoarea lor unde Dinamo se prezintă mai bine din acest punct de vedere. Voi miza pe un joc cu goluri așa cum echipa lui Bratu ne-a obișnuit până acum, FC Hermannstadt având mari șanse să înscrie în Ștefan cel Mare, dar și să asistăm la cel puțin 3 goluri pe tabelă la finalul partidei,

Pronosticuri Poli Iași - Dinamo București