Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FC Botoșani vs Chindia Târgoviște ponturi pariuri și pronosticuri 18.03.2023

Sâmbătă după-amiaza, de la ora 14:30, FC Botoșani vă primi pe "Stadionul Municipal" vizita celor de la Chindia Târgoviște, într-o partidă din cadrul primei etape din play-out-ul SuperLigii, în care ne așteptăm că golurile să nu lipsească.
FC Botoșani vs Chindia Târgoviște
March 18,2023
14:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Botoșani vs Chindia Târgoviște

FC Botoșani este o echipă ceva mai valoroasă, care are de asemenea și avantajul propriului teren de partea sa, însă nu vom merge pe un succes al său, deoarece Chindia Târgoviște este o echipă care poate pune pericol. Ultimele patru înfruntări directe s-au încheiat de fiecare dată cu reușite la ambele porți, așa avem toate motivele sperăm la un deznodământ asemănător. Pariem însă la siguranță, pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.53 oferită de Betano.

Ponturi FC Botoșani – Chindia Târgoviște

Gazdele câștigă - Cota 1.45⭐
Pariază acum

FC Botoșani

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, este ușor favorită în această confruntare, fiind ce-i drept o echipă ceva mai bună, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, unde suporterii își pot juca și ei partea într-o oarecare măsură.
  • Moldovenii sunt în acest moment pe locul al 12-lea al SuperLigii, ultimul ce se salvează de la retrogradare. Cele 30 de partide disputate în sezonul regulat le-au adus șapte victorii, 11 remize și 12 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 29 de goluri, primind 44.
  • Ultimul succes al celor de la FC Botoșani a venit în urmă cu o lună și jumătate, în duelul de pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, în care s-au impus cu un categoric 5-0. De atunci, aceștia au disputat șase partide, interval în care au suferit patru înfrângeri, remizând de două ori, ultima dată cu CS Mioveni, în runda precedentă de campionat.

Chindia Târgoviște

  • Este una dintre echipele de pluton din cadrul campionatului României, care nu dispune de un lot îndeajuns de puternic încât emită pretenții, principalul său obiectiv în actuala stagiune fiind evitarea retrogradării.
  • Oaspeții acestei partide se situează pe primul loc care duce în eșalonul secund, fiind însă la egalitate de puncte cu adversarii lor. La rândul lor, aceștia au reușit șapte victorii și 11 remize în cele 30 de etape de campionat, încheind de asemenea cu golaveraj negativ, marcând 32 de goluri, primind cu zece mai multe.
  • Chindia Târgoviște este de asemenea fără victorie în ultimele șase partide disputate, în acest interval bifând patru remize, ultima venind în runda precedentă de campionat, terminând la egalitate cu FC Voluntari.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de FC Botoșani

Pariază pe Cota 1.53 la Betano!

Plasează pariul