FC Botosani - FCSB. Ponturi pariuri si cote

FC Botosani - FCSB este o confruntare din cadrul etapei cu numarul 16 din Liga 1, ce are primul fluier programat la ora 20:30, urmand sa se joace pe "Stadionul Municipal", acolo unde ne asteptam ca oaspetii sa faca o figura frumoasa.

fcsb

FC Botosani

  • Desi este echipa gazda si beneficiaza de avantajul propriului teren, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, ceea ce nu surprinde pe nimeni, urmand totusi sa infrunte o adversara net superioara.
  • Gazdele au un parcurs decent in actuala stagiune, in momentul de fata situandu-se pe treapta a saptea a clasamentului, la doar un punct de zona de play-off.
  • Pana acum, in cele 15 etape disputate, au acumulat 22 de puncte, venite in urma a cinci victorii si sapte remize, pierzand doar de trei ori. In toate aceste confruntari au inscris 24 de goluri, primind cu trei mai putine.
  • Ultima etapa a fost de bun augur pentru FC Botosani, aceasta reusind o victorie la Voluntari, castigand cu 1-2, revenind de la 1-0.

Echipa probabila FC BOTOȘANI: Pap – Hăruț, A. Miron, Chindriș, Țigănașu – Papa, Rodriguez – Așkovski, Ongenda, Ofosu – Keyt

Top oferte la pariuri in Romania

FCSB

  • Nu mai are nevoie de prezentari speciale, fiind una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1, care in fiecare sezon emite pretentii uriase la titlu. Casele de pariuri o dau ca favorita, asa cum era de asteptat, avand ce-i drept resursele necesare pentru a se impune, chiar daca joaca in deplasare.
  • Stelistii au inceput foarte slab in acest sezon, la un moment dat fiind la retrogradare, in acest moment aflandu-se insa in zona de play-off, pe locul cinci.
  • Cele 15 etape le-au adus 24 de puncte, reusind sapte victorii si trei remize, pierzand de cinci ori, in toate aceste confruntari inscriind 22 de goluri, primind cu doua mai putine.
  • De mentionat faptul ca FCSB trece printr-o forma de zile mari, venind dupa o serie impresionanta de zece partide consecutive fara esec, nu mai putin de opt dintre acestea incheindu-se cu victorie.

Echipa probabila FCSB: Bălgrădean – V. Crețu, Planici, I. Cristea, Panțâru – Oiadă, Ov. Popescu, Fl. Tănase – Man, Gnohere, Fl. Coman

Ponturi pariuri si pronostic analizat FC Botosani – FCSB

FCSB are ocazia sa se apropie la doar un singur punct de podium, asa ca ne asteptam sa dea totul pe teren si sa isi continue parcursul foarte bun. Asadar, recomandam un pariu pe victoria oaspetilor, la o cota foarte buna, ce ne poate aduce un profit frumos.