FC Botoșani - FC Hermannstadt. O nouă partidă fără prea multe goluri.

Cea de a doua etapă din Liga 1 se deschide în această zi de vineri având în program un singur meci și acela extrem de interesant dacă privim la jocul celor două formații din primul joc al noului sezon. Este vorba de duelul între FC Botoșani și FC Hermannstadt programat de la ora 21:00 pe stadionul Municipal din Moldova. Ambele echipe au impresionat la debut și speră să continue pe aceeași linie ascendentă și după această rundă.
botosani hermannstadt

FC Botoșani, gazda acestei partide,primește vizita sibienilor de la Hermmanstadt, așteptându-i din postură de favorită conform caselor de pariuri, mai ales că experiența este de partea moldovenilor în aceste momente. Formația pregătită de la margine de Costel Enache își dorește să nu mai facă aceeași pași greșiți din campionatul trecut când au pornit ca un iureș în această cursă pentru play-off, dar s-a stins ulterior spre finalul sezonului regulat. Moldovenii au trecut prin schimbări masive de lot, nu mai puțin de 11 jucători au părăsit clubul botoșănean, dar aparent în prima etapă acest lucru nu prea s-a văzut deoarece jocul prestat împotriva clujenilor a funcționat de la un capăt la celălalt în favoarea moldovenilor. Egalul scos în Ardeal le dă un moral bun înaintea jocului contra sibienilor pe care speră să îi învingă și astfel să ofere prima victorie suporterilor din noul sezon.

FC Hermannstadt, oaspetele acestei partide, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, acest lucru fiind datorat faptului că formația sibiană este nou-promovată, iar lipsa de experiență poate să își spună cuvântul. Antrenorul Alexandru Pelici este conștient că va fi un sezon extrem de dificil pentru formația sa, dar dacă jucătorii vor îndeplini sarcinile în egală măsură ca în campionatul precedent, cu siguranță vor mai avea parte de încă un an în prima ligă. Campionatul a început cum nu se putea mai bine pentru sibieni care au reușit să câștige în prima etapă contra celor de la Sepsi cu scorul de 1-0, un rezultat care cu siguranță va conta enorm în privința moralului jucătorilor. FC Hermannstadt este extrem de solidă ca grup mai ales că au rămas în mare parte aceeași fotbaliști ca în sezonul trecut, iar tocmai pe acest lucru se bazează staff-ul lui Pelic în duelurile cu echipele așa zise de același calibru. Cu o așezare perfectă pe zona defensivă, sibienii au șanse mari să obțină măcar un punct.

Va fi un joc mai mult pe tatonări, cu puține faze de poartă, având în prinicipal ca armă mijlocul terenului unde echipa lui Pelic arată mai bine din acest punct de vedere. Rămâne de văzut dacă moldovenii vor forța victoria în această seară sau se vor mulțumi și cu un egal. Cred că Hermmanstadt nu va pierde pe stadionul Municipal, jocul având la final maxim două goluri pe tabelă.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș