FC Botoșani - Dinamo București. Ponturi pariuri și cote

Poate cel mai așteptat duel al rundei cu numărul 11 din Liga 1 se va disputa începând cu ora 21:00 pe stadionul municipal din Botoșani acolo unde formația orașului și Dinamo se vor confrunta pentru a încerca să iasă din stare de impas în care se află, și să reușească să adune toate cele trei puncte deoarece nevoia de ele este uriașă în acest moment.
botosani dinamo

FC Botoșani este aceeași formație ca în sezonul precedent, atât din punct de vedere al jocului din teren cât și din punct de vedere mental deoarece se reflectă aceleași greșeli. Echipa condusă de pe bancă de Costel Enache se află pe locul 12 cu 9 puncte, având un golaveraj de doar 12 cu 14. Botoșănenii nu impresionează deloc în ultima vreme comparativ cu start-ul de sezon unde simțeau că pot reuși multe anul acesta însă ușor ușor lipsa de concentrare și-a făcut apariția și iată cum echipa din Moldova este pe cale să își asigure un loc în play-out încă din luna noiembrie dacă jocul nu se va schimba. După două înfrângeri în fața Dunării Călărași și Concordia în care botoșănenii au arătat un fotbal extrem de slab, a venit un nou egal, de această dată la Voluntari pe terenul ilfovenilor, scor 1-1. Formația lui Costel Enache speră să de-a lovitura diseară și să obțină a doua victorie din acest sezon.

Botosani echipa probabila: Pap – Dumitras, Miron, Burca, Patache – Oaida, Chindris – Golofca, Rodriguez, Chitosca – Roman II

100% până la 500RON
Pariază acum

Dinamo București trece prin clipe extrem de dificile în ultima vreme sau mai exact încă de la începerea campionatului, dar odată cu trecerea etapelor și a faptului că puncte nu reușește sub nicio formă să acumuleze, clubul din Ștefan cel Mare a intrat într-o stare de reformă totală. După alungarea lui Bratu de la echipă și aducerea lui Claudiu Niculescu ca antrenor principal, Dinamo se pregătește totuși să schimbe complet foile capitolului trecut și să înceapă unul nou în care pe locul întâi să fie acumularea de puncte și restul să definească spectacolul în limita posibilității. Doar locul 10 cu tot atâtea puncte pentru bucureșteni care niciodată nu s-au aflat în această situație atât de devreme față de start-ul sezonului, dar poate este singura șansă de a trezi tot ce înseamnă conducere dinamovistă și să realizez niște schimbări pentru a-și vedea totuși formația favorită în play-off. Claudiu Niculescu speră ca băieții săi după meciul cu Sepsi să își păstreze aceeași concentrare în apărare și să nu ia gol în Moldova, în timp ce atacul are multe de arătat în această seară dacă fotbaliștii săi își vor dori victoria.

Dinamo echipa probabila: Penedo – Corbu, Mazegue, Katsikas, Popovici – Cooper, Grigore – Hanca, Nistor, Salomao – Popa

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Botoșani – Dinamo București

Bookmakerii cunosc foarte bine echilibrul de formă și de joc al celor două formații și le-a fost destul de greu de anticipat o învingătoare înainte de start-ul meciului, dar cum mă așteptam, FC Botoșani primește oarecum prima șansă datorită terenului propriu. Din 2016 nu au mai câștigat gazdele pe teren propriu în fața dinamoviștilor, în timp ce ultimul joc le-a adus bucuria câinilor printr-o victorie un un 1-0 sec. Și de această dată, Claudiu Niculescu speră să se repete acest lucru, cele trei puncte fiind principala dorință a antrenorului dinamovist. Voi miza pe un rezultat pozitiv la final în favoarea lui Dinamo, iar pentru curajoși ar putea să forțeze victoria.

Pont Pariuri Dinamo București - Dunărea Călărași