FC Botoșani - Astra Giurgiu. Se anunță o partidă fără prea multe goluri.

O nouă rundă din întrecerea Ligii 1 începe în această zi de vineri cu un joc care cu siguranță va crea mare interes în rândul suporterilor. Este vorba de partida dintre FC Botoșani, marea speranță a moldovenilor, și Astra, pariul giurgiuvenilor în lupta cu granzii. Ambele formații au debutat excelent în acest campionat, jocul acestora fiind unul cu adevărat impresionant până în acest moment, iar cu siguranță vom observa acest lucru și în jocul de pe Stadionul Municipal din Botoșani de la ora 21:00.
botosani astra

FC Botoșani, gazda acestei partide, pleacă cu prima șansă conform bookmakerilor, dar nu este un lucru chiar atât de cert dacă privim totuși la valoarea lotului moldovenilor și la cea a combatantei din această seară. Formația pregătită de la margine de Costel Enache își dorește să nu mai facă aceeași pași greșiți din campionatul trecut când a pornit ca un iureș, la fel ca în acest sezon, dar din păcate la vremea aceea s-a stins înspre finalul campionatului regulat. Grupul prin care s-a dorit continuitate la club conform spuselor lui Vasile Iftimie se descurcă de minune până în acest momen.FC Botoșani are 5 puncte în cele trei partide din acest început de sezon, 2 egaluri pe terenul celor de la CSU Craiova și CFR Cluj și o victorie pe teren propriu contra celor de la FC Hermannstadt.

Astra, oaspetele acestei partide, primește din partea caselor de pariuri a doua șansă la victorie datorită terenului străin și al jocului prestat de combatanta din această seară. Echipa,antrenată de fostul jucător al Rapidului, Marius Măldărășanu, este pusă pe fapte mari în acest sezon. Echipa giurgiuveană a impresionat pe toata lumea în acest start de campionat și este pregătită să continue ascensiunea spre vârful clasamentului. Giurgiuvenii merg în același ritm cu moldovenii din Botoșani, aceștia obținând tot atâtea puncte, 5 la număr, o victorie contra FCSB-ului în primul joc, și două egaluri pe terenul celor de la Politehnica Iași și unul pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi, joc chiar din ultima etapă pe care din păcate Astra l-a controlat în mare măsură doar ghinionul făcând să nu obțină toate cele trei puncte.

Partida pare să se îndrepte spre un rezultat de egalitate dacă privim la prestațiile din partidele anterioare ale celor două formații, rămânând de văzut care va fi deznodământul. Voi miza pe un joc cu maximum 2 goluri pe tabelă, ambele având mari șanse să marcheze, dar în final niciuna nu se va bucura de toate cele trei puncte, bifând în tandem al treilea egal din acest sezon.

Pont Pariuri România - Serbia