Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FC Argeș vs Petrolul ponturi pariuri și pronosticuri 11.03.2023

Sâmbătă, 11 martie, de la ora 17:30 va avea loc meciul FC Argeș vs Petrolul, contând pentru etapa cu numărul 30 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
FC Argeș vs Petrolul
March 11,2023
17:30

Ponturi FC Argeș vs Petrolul

1 & peste 1.5 goluri - Cotă 1.75 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Argeș vs Petrolul

Cele două formații se pragatesc de play-out. Un succes în această partida ar însemna enorm, atât pentru clasament, dar mai ales pentru moral. Mă aștept la un joc cu goluri, mai ales că ambele practică un fotbal ofensiv. Recomand pronosticul „ambele echipe marchează”, în cotă 2.10 la Winmasters!

FC Argeș

  • Echipa piteșteană este fără victorie în 2023. FC Argeș a înregistrat 4 remize și 4 înfrângeri în acest an. Ultimul joc disputat a fost în deplasare la FC Voluntari, încheiat la egalitate, scor 0-0. În urmă rezultatelor slabe, Marius Croitoru a fost demis, iar pe bancă va sta Constantin Schumacher.
  • În acest moment, formația din Trivale este penultima în Superliga, cu 27 de puncte, fiind la 4 lungimi distanță de salvarea de la retrogradare.
  • Trebuie spus faptul că FC Argeș a câștigat 3 din ultimele 5 partide directe cu Petrolul! Poate câștiga din nou? 2.50 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Straton – Tofan, Turda, Constantin, Rizzi – Meza Colli, Njike – Crețu, Koubemba, Calcan – Garita

Petrolul

  • Echipa antrenată de Florin Pîrvu este într-o formă foarte slabă în 2023. „Lupii galbeni” au pierdut din nou în campionat, 0-1 cu Universitatea Craiova și au ajuns la 7 înfrângeri în cele 8 meciuri disputate în acest an.
  • În prezent, Budescu & co. sunt pe locul 10 în Superliga, cu 33 de puncte. Se pregătește de play-out.
  • Petrolul Ploiești a câștigat cu scorul de 2-0 partida din turul campionatului contra celor de la FC Argeș. Poate câștiga din nou? 3.15 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Vâlceanu – Papp, Meijers, Lima Santos – Borța, Seto, Jair, Grozav, Țicu – Irobiso, Budescu

Pariază pe COTA 2.10 la Winmasters!

Plasează pariul