Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FC Argeș vs Chindia ponturi pariuri și pronosticuri 17.04.2023

Meciul dintre FC Argeș și Chindia se joacă luni, 17 aprilie, în runda cu numărul 4 din play-out-ul Superligii. Partida va avea loc pe „Stadionul Nicolae Dobrin”, cu începere de la ora 17:30. Meci de goluri?
FC Argeș vs Chindia
April 17,2023
17:30

Ponturi FC Argeș vs Chindia

2 solist - cotă 1.85 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Argeș vs Chindia

Se întâlnesc două echipe care suferă, cu mare nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării. Se anunță un joc echilibrat, destul de tensionat, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.50 la Winmasters!

FC Argeș

  • FC Argeș este cu un picior în liga a 2-a din România. Echipa din Trivale este penultima în Superliga, cu doar 14 puncte, fiind la 9 lungimi distanță de salvarea directă.
  • Trupa antrenată în prezent de Bogdan Vintilă nu a mai câștigat un meci oficial din luna decembrie, respectiv de 15 jocuri (10 înfrângeri și 5 remize). Ultimul joc disputat a fost cu FC Botoșani, pierdut la limită, scor 1-0.
  • Piteștenii au pierdut toate cele 3 jocuri dispuate până acum în play-out, meciuri în care nu a marcat. Poate obține primul succes? 3.25 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Micle – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Jakolis – Njika, Mimito, Calcan – Hanne, Koubemba, Jobello

Chindia

  • Formația din Târgoviște vine după o înfrângere, 1-2 pe teren propriu cu Hermannstadt și rămâne cu o singură victorie în ultimele 9 jocuri.
  • Echipa antrenată de Toni Petrea este pe locul 13 în Superliga, cu 19 puncte, loc ce duce la baraj.
  • Trebuie să știi că cei de la Chindia Târgoviște au câștigat doar de două ori în cele 15 meciuri disputate cu FC Argeș. Crezi că poate obține victoria? 2.45 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Căbuz – Căpușă, Celea, Obiang, Ioniță – Dulca, Akhmatov – Popa, Popadiuc, Neguț – Cooper

Pariază pe COTA 1.50 la Winmasters!

Plasează pariul