Dunarea Calarasi - Dacia Unirea Braila: Miza importanta pentru oaspeti

Dunarea Calarasi si Dacia Unirea Braila isi vor masura fortele in etapa cu numarul 35 din Liga a 2-a, confruntare ce se joaca joi, de la ora 18:00.
Dunarea Calarsi 2

Dunarea Calarasi a devenit deja matematic promovata, reusind ca in decursul etapelor scurse pana in acest moment, sa se instaleze pe primul loc, cu 86 de puncte, cinci mai multe decat AFC Hermannstadt, echipa alaturi de care a evoluat pentru sefia campionatului. Prestatia echipei lui Dan Alexa a fost unai impecabila ultima infrangere suferita de calaraseni, a venit la inceputul lunii octombrie 2017, cand pierdea cu 1-2 in Cupa Romaniei, in fata celor de la Slobozia. Maimult decat atat, dupa succesul la masa verde obtinut de Dunarea, in etapa anterioara, cu ASA Targu Mures, Alexa&Co. au ajuns la 12 aemenea rezutlate, partide in care a evoluat mereu la cel mai inalt nivel.

Dacia Unirea Braila este singura echipa cu prima sansa la evitarea retrogradarii, deoarece ea se afla pe locul 16, primul deasupra liniei rosii, cu 34 de puncte, singurul care o tine departe de locurile retrogradabile fiind golaverajul. Pe de alta parte, nu si-a putut fructifica sansa, deoarece in ultimele trei etape a fost mereu invinsa de adversarele intalnite, iar cand a evoluat impotriva lui AFC Hermannstadtr, a cedat cu un neverosimil 0-6. La fel s-a intamplat si in urmatoarele doua dispute, meciuri jucate in compania celor de la Balotesti si CS AFumati, echipe care au depasit-o cu 2-1.

Cotele mi se pare mai mult decat dezechilibrate, nu trebuie sa uitam meciul din tur, cand Braila s-a tinut bine si a scos un egal in fata liderului Ligii a 2-a. De asemenea, in ultimele trei dispute, ambele au inscris mereu si Braila a castigat in alte doua confruntari. Una peste alta, cred ca abordarea gazdelor nu o sa fie la acelasi inalt nivel precum a facut-o de-a lungul sezonului, iar asta sa-i permita Daciei, sa inscrie cel putin un gol.

Pronosticuri Burnley - Basaksehir