Dinamo vs CS Universitatea Craiova - Liga 1 - analiza si pronostic


Dinamo vs CS Universitatea Craiova – Liga 1 – analiza si pronostic

dinamo-cs-u-craiova

05.10.2014, Bucureşti, Stadion: „Dinamo”, ora: 21:00 (Look TV)
Dinamo Bucureşti – CS Universitatea Craiova (Liga 1 – Etapa 10)

Dinamo Bucureşti

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat un meci pe stoperul Ionuț Nedelcearu, care a primit cartonaş roşu în startul derby-ului cu Rapid.

Cu excepţia lui Ionuț Nedelcearu, antrenorul Flavius Stoican nu are probleme de lot pentru meciul cu CS Universitatea Craiova. Faţă de meciul cu Rapid a revenit după o accidentare stoperul francez Durimel, care s-a antrenat normal în ultimele zile. Şi celălalt francez din lotul „câinilor roşii”, Joël Thomas este recuperat după o accidentare care l-a ţinut până acum pe tuşă.

Singura problemă a lui Stoican este cu cine să înceapă în ofensivă, Kamil Biliński sau Marius Alexe. Polonezul a marcat până acum 4 goluri, dar trece printr-o perioadă mai slabă, în timp ce fostul jucător al lui Sassuolo a marcat câte un gol cu FC Botoşani, CSMS Iaşi şi Rapid.

Dinamo are 5 victorii în 9 etape.

„Câinii roşii” sunt la 4 puncte de Steaua şi CFR.

„Alb-roşii” au 2 victorii în ultimele 3 etape.

Echipa lui Stoican nu a primit gol în ultimele 2 meciuri.

Dinamoviştii sunt neînvinşi acasă în acest sezon.

Golgheterii lui Dinamo sunt Kamil Biliński (4 goluri), Marius Alexe (3 goluri), Cosmin Matei (3 goluri), Andrei Cordoş (2 goluri), Ştefan Bărboianu (1 gol), Steliano Filip (1 gol), Elton Figueiredo (1 gol), Bogdan Gavrilă (1 gol)  şi Valentin Lazăr (1 gol).

Flavius Stoican: „Este un meci important, întâlnim o echipă cu jucători talentaţi, care au contracte cu foarte mulţi bani şi un antrenor cu care eu am debutat şi pe care o să-l respect toată viaţa. Trebuie neapărat să câştigăm acest meci. Se împlinesc 14 ani de la moartea lui Cătălin Hâldan, fanii vor fi aproape de noi şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-l câştiga”.

Următorii adversari: CFR Cluj (deplasare), Pandurii Târgu Jiu (acasă) şi Steaua (deplasare)

casino-sb

CS Universitatea Craiova

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat 2 etape pe mijlocaşul argentinian Pablo Daniel Brandán, pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu ASA Târgu-Mureș. Sud-americanul este la a doua eliminare consecutivă, după cea de la Cluj din meciul cu Universitatea. Atunci fost suspendat un meci şi a stat în Cupa României în partida cu FC Caransebeş.

Nu au făcut deplasarea la Bucureşti nici Izvoranu cu Mateiu, care sunt în perioada de recuperare, urmând a reveni după pauza cauzată de meciurile echipei naţionale din preliminariile CE 2016.

Nu va putea juca împotriva „câinilor” nici stoperul Kay, care este accidentat. „În privinţa lui Kay avem veşti bune, accidentarea nu este atât de gravă precum se preconiza, astfel încât nu va sta şase luni cum s-a apreciat iniţial, ci este posibil ca după o lună, o lună şi jumătate să-şi reia antrenamentele„, a declarat antrenorul Săndoi.

Va reveni după o etapă de suspendare mijlocaşul brazilian Madson, care nu a jucat cu târgumureşenii datorită cumului de cartonaşe galbene.

CS Universitatea Craiova are 3 victorii în 9 etape.

CSUC are punctaj maxim în ultimele 3 etape.

„Alb-albaştrii” nu au primit gol în ultimele 3 partide.

Oltenii au 3 înfrângeri în 4 meciuri susţinute în deplasare.

Golgheterii CSUC sunt Costin Curelea (3 goluri), Andrei Ivan (1 gol), Pablo Daniel Brandán (1 gol), Nicuşor Bancu (1 gol) şi Madson (1 gol) şi un autogol Nicolae Muşat („U” Cluj).

Emil Săndoi: „Ne aşteaptă un meci important, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, cu jucători de perspectivă, care au cochetat cu lotul naţionalei de tineret, cum sunt Marius Alexe, Cosmin Matei, Steliano Filip ori Dorin Rotariu. Ne propunem să obţinem un rezultat bun la Bucureşti, ne interesează să acumulăm cât mai multe puncte până la finalul turului”.

Următorii adversari: Concordia Chiajna (acasă), FC Braşov (deplasare) şi FC Botoșani  (acasă)

Echipele probabile:

Dinamo (4-2-3-1): Marc – Fai, Durimel, Cordoş, S. Filip – Bărboianu, Boubacar – D. Rotariu, C. Matei, V. Lazăr – Alexe
Rezerve: Samoilă, Ad. Popa, Grecu, Miranda, I. Şerban, Elton, Biliński

CSUC (4-2-3-1): Bălgrădean – S. Achim, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Nuno Rocha, Madson – Târnăcop, Bawab, Bancu – Curelea
Rezerve: Straton, Dănănae, Ferfelea, Varga, Herghelegiu, A. Ivan, Băluţă

Pronostic Dinamo vs CSUC: X2, la o cotă de 1.95 la unibet

Pont secundar Dinamo vs CSUC: sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.67 la unibet

Statistica mea pentru luna octombrie: 7W – 0L (+48,4) – Soryn