Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dinamo București vs Poli Timișoara ponturi și pronosticuri 12.03.2023

Duminică, de la ora 13:00, Dinamo București și Poli Timișoara se vor uela în runda 19, ultima a sezonului regular de Liga a 2-a.
Dinamo București vs Poli Timișoara
March 09,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Dinamo București vs Poli Timișoara

8-1 este golaverajul obținut de dinamoviști în ultimele două jocuri, iar nivelul jocului său este în urcare. Cum victoria este cea care duce echipa în play-off, este de așteptat să o obțină și chir la scor. Recomandarea mea pentru acest duel este peste 2.5 goluri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Dinamo București – Poli Timișoara

Marchează Polonia - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Dinamo București

  • Evoluția clubului bucureștean a fost foarte bună după reluarea campionatului și a reușit să obțină maximum de puncte în aceste două dueluri. Mai mult decât atât, ofensivei pare că i-a venit pofta de joc, iar în acest interval a marcat de opt ori.
  • Prin rezultatele obținute, Dinamo a urcat pe locul 6, cu 30 de puncte și este în căutarea celui de-al patrulea succes consecutiv din campionat.
  • Are același număr de puncte ca și Gloria Buzău, echipă care din cauza golaverajului mai slab este imediat sub linia de play-off.

Poli Timișoara

  • Aflată în subsolul clasamentului, Poli Timișoara are 12 puncte în cele 18 meciuri deja disputate din acest sezon regular și este la egalitate de puncte cu ultima clasată.
  • În etapa trecută a fost gazdă pentru Poli Iași, doar că diferența de valoare s-a făcut încă din primele minute. 3-1 a fost scorul final, 2-0 era doar după 15 minute.
  • Mai mult decât atât, Politehnica Timișoara este una dintre puținele echipe care nu au reușit să se bucure de succes atunci când au jucat în deplasare. În opt astfel de meciuri a reușit să strângă trei puncte și toate ca urmare a unor rezultate de egalitate.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2 România!

Plasează pariul