Romania

Dinamo București vs Poli Timișoara ponturi și pronosticuri 12.03.2023

Duminică, de la ora 13:00, Dinamo București și Poli Timișoara se vor uela în runda 19, ultima a sezonului regular de Liga a 2-a.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Dinamo București vs Poli Timișoara

8-1 este golaverajul obținut de dinamoviști în ultimele două jocuri, iar nivelul jocului său este în urcare. Cum victoria este cea care duce echipa în play-off, este de așteptat să o obțină și chir la scor. Recomandarea mea pentru acest duel este peste 2.5 goluri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Dinamo București – Poli Timișoara

Dinamo București

  • Evoluția clubului bucureștean a fost foarte bună după reluarea campionatului și a reușit să obțină maximum de puncte în aceste două dueluri. Mai mult decât atât, ofensivei pare că i-a venit pofta de joc, iar în acest interval a marcat de opt ori.
  • Prin rezultatele obținute, Dinamo a urcat pe locul 6, cu 30 de puncte și este în căutarea celui de-al patrulea succes consecutiv din campionat.
  • Are același număr de puncte ca și Gloria Buzău, echipă care din cauza golaverajului mai slab este imediat sub linia de play-off.

Poli Timișoara

  • Aflată în subsolul clasamentului, Poli Timișoara are 12 puncte în cele 18 meciuri deja disputate din acest sezon regular și este la egalitate de puncte cu ultima clasată.
  • În etapa trecută a fost gazdă pentru Poli Iași, doar că diferența de valoare s-a făcut încă din primele minute. 3-1 a fost scorul final, 2-0 era doar după 15 minute.
  • Mai mult decât atât, Politehnica Timișoara este una dintre puținele echipe care nu au reușit să se bucure de succes atunci când au jucat în deplasare. În opt astfel de meciuri a reușit să strângă trei puncte și toate ca urmare a unor rezultate de egalitate.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri