Dinamo București - Viitorul Constanța. Se anunță o partidă spectacol.

Ziua de luni închide etapa cu numărul 4 din Liga 1, punând la dispoziția iubitorilor de fotbal o singură partidă ce va alinia la centru formații în luptă pentru play-off. Meciul zilei este cel dintre Dinamo București și Viitorul Constanța, partidă programată de la ora 21:00 pe stadionul din Ștefan cel Mare. Spectacol poartă ca etichetă această partidă, având mari șanse să vedem multe goluri în această seară.
dinamo viitorul

Dinamo București, gazda acestui joc, pleacă cu prima șansă la victorie datorită terenului propriu și a faptului că vor beneficia de aportul fanilor. În prima partidă din noul sezon, câinii roșii au debutat cu o victorie în fața ilfovenilor de la FC Voluntari, partidă câștigată cu scorul de 2-1. Salomao și Deian Sorescu au adus victoria, iar atmosfera de la echipă era una excelentă. A urmat derby-ul contra celor de la FCSB, 3-3 fiind scorul final, Dinamo arătând maturitate prin cele trei reveniri în fața roș-albaștrilor. Popescu a adus punctul pe care și-l doreau dinamoviștii în minutul 90, și iată cum jucătorii lui Florin Bratu continuă ascensiunea spre primele poziții. Greșelile din apărare au continuat în partida de la Mediaș unde clubul din Ștefan cel Mare a înregistrat prima înfrângere din acest sezon, scor 3-2, și iată cum Florin Bratu este nevoit să umble la compartimentul defensiv care a arătat rău în jocul din această deplasare, sperând pe cât se poate să îndrepte situația înaintea jocului cu Viitorul.

Viitorul, oaspetele acestui joc, pornește cu a doua șansă la casele de pariuri, dar acest lucru nu îi deranjează pe juniorii Regeului. Formația antrenată de Gheorghe Hagi a evoluat de la an la an și iată cum promovarea tinerilor este în continuare prioritate pentru legenda fotbalului româesc care și anul acesta este pregătit să arunce la bătaie câțiva fotbaliști de viitor .Prima etapă a arătat o doză mare de ghinion pentru constănțeni care după primirea golului din partea celor de la Dunărea Călărași din minutul 2, aceștia nu au mai reușit să iasă din impas. În cea de a doua etapă, lucrurile au fost destul de complicate datorită manșei retur din Olanda la care se gândeau fotbaliștii lui Hagi. Doar un egal au reușit să scoată pe terenul celor de la Concordia, scor 1-1, în timp ce pe terenul lui Vitesse, Viitorul a fost învinsă cu scorul de 3-1, arătând în multe momente lipsă de experiență și maturitate. Din fericire pentru constățeni, victoria a sosit chiar etapa trecută în fața celor de la Voluntari, scor 2-0, și iată cum juniorii lui Hagi vor avea un moral excelent înaintea deplasării de la Bucuresti.

Vom avea așadar parte de o partidă extrem de interesantă din partea ambelor formații care sunt pregătită să facă spectacol în Groapă, mai ales cei de la Viitorul care au un bilanț extrem de bun pe terenul dinamoviștilor. Dacă Florin Bratu nu a rezolvat problemele defensive cu siguranță vom avea parte de minim un gol marcat de cei de la Viitorul, iar partida are mari șanse să se îndrepte spre un scor destul de mare pe tabelă.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș