Dinamo București - Sepsi. Câinii roșii sunt obligați să câștige

Liga 1 debutează în această seară de la ora 21:00 cu o partidă ce se anunță extrem de interesantă și tensionată în același timp. Dinamo București va da piept cu formația din Sfântu Gheorghe, Sepsi, iar bucureștenii sunt nevoiți să câștige acest joc deoarece dacă se va afunda și mai mult în ultimele rezultate negative, va fi greu să mai iasă.
dinamo sepsi

Dinamo București a promis că anul trecut cu play-out-ul a fost o greșeală gravă și că nu se va mai repeta, dar odată cu tăierea de salarii și de buget, clubul bucureștean și-a pus singur sentința unui sezon fără performanță. Fosta formație a lui Florin Bratu a încercat să reușească lucruri pozitive cu tinerii din pepinieră, dar lipsa de experiență și de valoare și-a spus cuvântul, aruncând Dinamo pe locul 10 cu 10 puncte, fiind la distanță de 4 puncte de play-off și 3 de retrogradare, o rușine prea mare pentru un asemenea club de prestigiu. După înfrângerile cu Astra, Craiova și Iași, Florin Bratu a fost îndepărtat de la echipă, iar în locul lui a fost adus un alt nume de legendă de la clubul din Ștefan cel Mare și anume: Claudiu Niculescu. Pare mai copt și mai profesionist decât fostul antrenor al câinilor, iar experiența acestuia ar putea fi un imbold pentru întreaga suflare dinamovistă că lucrurile se vor redresa curând. Claudiu Niculescu a debutat pe banca lui Dinamo deja în meciul de marți din Cupa României, câștigat de altfel cu 3-1 la Galați în fața Dunării Brăilă.

Echipa probabila Dinamo: Penedo – Olteanu, Popescu, Ciobotariu, Delorge – Grigore, Hanca – Salomao, Nistor, Sorescu – Subotici

Sepsi se numără printre alte formații ca fiind revelația acestui început de sezon și pare cea mai îndreptățită să primească acest titlu deoarece a prezentat o constanță incredibilă în joc și rezultate. Formația experimentatului Eugen Neagoe a știut că cel mai important lucru este menținerea acestui antrenor pentru că valoarea acestuia se va simți când va avea liniște și o vară la dispoziție să pună totul la punct. Iată că după 9 etape, Sepsi se află pe locul 4 cu 15 puncte, fiind într-o situație excelentă din acest punct de vedere, iar rezultatele nu putem spune că au fost întâmplătoare pentru cei din Sfântu Gheorghe care au arătat determinare la fiecare partidă. Ultimele patru jocuri au adus rezultate pozitive pentru Tandia&Co care au înregistrat 2 egaluri și 2 victorii în compania unor formații de mijlocul clasamentului. Ultimul egal a survenit chiar etapa trecută și poate meritat deoarece FC Voluntari a reușit ceea ce nu reușise până atunci: să câștige vreun meci. Golul lui Tandia din minutul 93 a adus un egal la Sfântu Gheorghe, fiind nevoiți să se mulțumească și cu un asemenea punct. În Cupă reușesc să meargă mai departe după ce a trecut in extremis de Politehnica Timișoara cu 2-1 după 90 de minute.

Echipa probabila Sepsi: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovici, Sato – Velev, Vasvari – Draghici, Fulop, Nouvier – Tandia

Cota dinamoviștilor este destul de mare pe teren propriu dacă stăm să privim totuși la diferența de gabarit dintre cele două cluburi, dar realitatea este că formația din Sfântu Gheorghe se dovedește a fi mai în formă și cu mai mult tupeu pentru a ataca cele trei puncte decât clubul bucureștean. Claudiu Niculescu are nevoie și de o doză de noroc în acest joc pe care câinii roșii speră să îl câștige, și cred în acest lucru deoarece remontada asupra acestui club întotdeauna a adus ceva benefic în cel mai scurt timp, iar aici putem vorbi de cele trei puncte din această seară de vineri.

Pont pariuri Franța - Germania