Dinamo București - FC Voluntari. Bratu sau Oprița?

Etapa cu numărul 1 continuă în Liga 1 și în această zi de duminică cu două partide extrem de interesante. Prima dintre acestea este cea dintre Dinamo București și Voluntari, duel programat de la ora 21:00 pe stadionul din Ștefan cel Mare. Haita lui Florin Bratu este pregătită să debuteze în noul sezon cu o victorie, iar adversarul nu este deloc comod dacă privim la manageriat, Ioan Andone fiind o piesă importantă care se va vedea și în teren asupra moralului jucătorilor.
Dinamo Bucureşti - FC Voluntari

Dinamo București, gazda acestei partide, pornește la casele de pariuri cu prima șansă datorită terenului propriu și a faptului că va avea lângă ea cea mai sonoră galerie din țară, dar și lotul pare mult mai închegat și ma omogen decât cel al oaspeților. Antrenorul Florin Bratu este pregătit de noul sezon alături de băieții săi, și este dornic să aducă rezultate notabile pe banca lui Dinamo. Toată suflarea dinamovistă așteaptă acest sezon poate dinainte să se termine cel anterior deoarece majoritatea specialiștilor sunt curioși dacă spiritul din play-out va fi prezent și în acest campionat. Schimbări masive de lot nu au fost de-a lungul pregătirii din Polonia, pregătire care a fost de bun augur pentru dinamoviști care însă au cam dezamăgit în jocurile amicale. În două jocuri au primit 8 goluri, un procentaj destul de mare pentru formația bucureșteană care dacă nu își va rezolva problema din defensivă va avea viață grea în lupta la play-off. Penedo și Nistor sunt pregătiți să aibă grijă de micii juniori din teren ai lui Dinamo deoarece cu astfel de lideri pot crește tinerele talente dinamoviste.

Voluntari, oaspetele acestei partide, vine pe stadionul din Ștefan Cel Mare cu gândul să obțină un rezultat bun în primul joc din acest sezon. Formația antrenată de la margine de Daniel Oprița a trecut printr-o reconstrucție totală la nivelul lotului, cea mai mare parte din jucătorii sezonului trecut plecând de la clubul ilfovean, iar cu un Ioan Andone ca manager, lucrurile par să se îndrepte spre o zonă de performanță cu mult peste ce se realiza în trecut la acest club. Nu mai puțin de 15 jucători aduși din toate colțurile lumii care pun umărul la dezvoltarea acestui club care are un potențial uriaș. Singurul duel amical a fost cel disputat împotriva sârbilor de la Cukaricki, pierdut cu 0-1. Tânărul antrenor are multe de conturat la această formație, majoritatea fotbaliștilor necunoscându-se între ei, fiind nevoie de o omogenitate și o cunoaștere într-un proces destul de alert.

Dinamoviștii pornesc favoriți cerți la victorie deoarece se prezintă în aceeași formulă ca în sezonul trecut, traseele de joc fiind principalul atu al echipei bucureștene. Cred că Dinamo se va impune destul de ușor în fața ilfovenilor, iar cu siguranță vom avea parte de un meci cu cel puțin 3 reușite, goluri care pot fi înscrise foarte ușor de la Salomao sau Nistor.

Pronosticuri CSU Craiova - Viitorul Constanța