Meciul zilei: Dinamo București vs Astra Giurgiu

În această seară de la ora 21:00 vom avea parte de cel mai important duel al rundei cu numărul 7 din Liga 1, acesta fiind cel dintre Dinamo și Astra. Cele două formații au trecut prin multe momente haotice în ultima perioadă, iar această pauză competițională speră să fi fost de bun augur pentru ambele echipe care sunt pregătite de un nou spectacol la fel ca în anii precedenți.
dinamo astra

Dinamo București este pregătită să nu mai facă pași greșiți și să realizeze lucruri importante în această perioadă de jocuri ce vor urma, una relativ simplă pe hârtie, dar extrem de complicată în practică. Câinii lui Florin Bratu au mult  de tras pentru a îndrepta lucrurile din trecut, dar cu siguranță acestea i-au clădit pentru a încerca imposibilul pe mai departe. Apărarea este principalul factor dezamăgitor la alb-roșii care trebuie să se concentreze mult mai bine pe acest segment deoarece 2, 3 goluri primite pe etapă este foarte mult pentru o asemenea formație.11 la 14 este golaverajul dinamoviștilor care au încercat după înfrângerea din Bănie, scor 3-0, să schimbe ceva în cadrul formației. Cele două întăriri, Subotic și Mezangeu speră să fie de bun augur pentru clubul bucureștean care va încerca să îi integreze cât se poate de rapid în cadrul lotului.

Astra Giurgiu vine în Ștefan cel Mare cu dorința de a scoate un nou rezultat pozitiv și astfel să își continue seria de meciuri fără înfrângere în noul sezon. Tocmai din aceast cauză s-a creat un mare scandal media deoarece nimeni nu a înțeles îndepărtarea lui Marius Măldărășanu de la echipă chiar și după un astfel de parcurs. Giurgiuvenii se clasează pe un loc de play-off și anume pe 4 cu 11 puncte acumulate până în acest moment, având un golaveraj de 8 la 4. Cu una dintre cele mai solide defensive din Liga 1 și cu un atac ce s-a dovedit destul de pragmatic în ultima vreme, poate avea o șansă destul de mare în această deplasare. Noul antrenor, Gigi Mulțescu, a avut șansa să își cunoască bine băieții în această pauză și speră să fi pus la punct planul de bătaie pentru meciul de diseară.

Partida se anunță extrem de greu de pronosticat dacă stăm să privim la inconstanța arătată de dinamoviști, și la faptul că giurgiuvenii pot continua seria pozitivă de rezultate, dar cu un nou egal. De aceea, voi miza pe o statistică înregistrată de cele două formații. 10 din ultimele 11 jocuri față în față au înregistrat goluri în ambele porți, având mari șanse să vedem și de această dată.

Pronosticuri CSU Craiova - Viitorul Constanța