CSU Craiova - FC Hermannstadt. Ponturi pariuri și cote

Jocul care deschide ziua fotbalului românesc din Liga 1 este cel dintre CSU Craiova și FC Hermannstadt, programat de la ora 18:00 pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie. Oltenii au mare nevoie de victorie pentru a urca în zona de play-off, în timp ce oaspeții trec prin cea mai neagră perioadă de până acum.
craiova hermannstadt

CSU Craiova este într-adevăr diferită din destule puncte de vedere față de sezonul precedent, acest lucru fiind datorat și lipsurilor din mai multe compartimente, dar iată că Mangia a reușit să încropească o echipă competitivă care de ceva timp a început să joace din nou fotbal sau așa vrea să arate, și nu o face deloc rău. Deși este pe locul 7, sub linia de play-off și deține doar 15 puncte până în acest moment, craiovenii sunt pregătiți să obțină mai multe puncte mai ales că jocul îi împinge spre asemenea performanțe. După victoria clară în fața constănțenilor de la Viitorul, scor 2-0, a urmat apoi un egal fantastic scos în Gruia în fața clujenilor, și iată cum leii au un moral foarte bun înaintea duelului din această seară.

FC Hermannstadt se dovedea a fi o formație extrem de solidă și de așezată la începutul sezonului și pe bună dreptate s-au atribuit asemenea titluri deoarece jocul prestat de echipa lui Alexandru Pelici confirmau acest lucru, dar ulterior echipele au început să cunoască jocul sibienilor și iată cum dintr-o bună organizare în teren, această formație a ajuns să nu mai izbuteacă niciun rezultat pozitiv de ceva timp. Sibienii au dat dovadă de lipsă de idei și de valoare în partidele precedente, și un antrenor care nu deține controlul în aceste momente nu poate să ofere liniște pentru pregătirea partidelor care au rămas din acest tur. Hermannstadt se află pe locul 13 cu 7 puncte și având un golaveraj de 8 la 13. Cinci înfrângeri consecutive au înregistrat sibienii până acum, ultima venind în fața FCSB-ului, scor 1-3.

Ponturi pariuri și pronostic analizat CSU Craiova – FC Hermannstadt

Craiovenii nu ar trebui să întâmpine probleme prea mari în această seară pe Ion Oblemenco acolo unde dacă atmosfera se va ridica la nivelul de până acum, iar jocul acestora va conține atât forță în atac cât și atenție în apărare, cred că nu putem asista decât la o victorie a gazdelor. Ultima confruntare între cele două s-a produs în finala Cupei României, trofeu câștigat de CSU Craiova cu 2-0. Și de această dată cred că vom avea parte de un deznodământ asemănător.

Pont pariuri Armenia - Macedonia