CSU Craiova - FC Botoșani. Oltenii sunt în căutarea primei victorii.

O nouă rundă din întrecerea Ligii 1 începe în această zi de vineri cu un joc care cu siguranță va crea mare interes în rândul suporterilor. Este vorba de partida dintre CSU Craiova, marea speranță a oltenilor, și FC Botoșani, pariul moldovenilor în lupta cu granzii. Deși pare la prima vedere un joc în care craiovenii nu au cum să nu se impună mai ales că vor juca pe Ion Oblemenco, lucrurile nu stau deloc așa, iar băieții lui Costel Enache vor să vină în Bănie pentru a mai bifa o victimă în rândul echipelor de top din fotbalul românesc în acest început de campionat.
craiova botosani

CSU Craiova, gazda acestei partide, este cotată de casele de pariuri cu prima șansă la victorie. Craiovenii au trecut prin multe în această vară, perioada de transferuri punându-și amprenta destul de notabil asupra clubului, și care se văd nevoiți să iasă de sub stara în care au intrat. CSU a remizat pe teren propriu în prima etapă cu Poli Iași, scor 0-0, într-o partidă în care au avut numeroase ocazii de a marca, dar lipsa de concentrare din fața porții a lipsit cu desăvârșire, mai ales pentru Mitriță. Se observă plecarea celor două extreme, Băluță și Gustavo, dar Mangia are încredere în jucătorii din față că îi pot înlocui cu brio. Meciul de la Sfântu Gheorghe trebuia să fie jocul relansării oltenilor în noul sezon, dar s-a transformat într-un coșmar, aceștia pierzând pe terenul celor de la Sepsi cu 1-0. De această dată, aceștia sunt nevoiți să ofere cel mai bun fotbal pentru a acumula pentru prima oara toate cele trei puncte în acest sezon, dar rămâne de văzut dacă oltenii vor profita la maximum de fiecare ocazie pe care o vor avea.

FC Botoșani, oaspetele acestei partide, se deplasează până în Oltenia pentru a încerca să continue seria bună de rezultate din acest început de campionat. Formația pregătită de la margine de Costel Enache își dorește să nu mai facă aceeași pași greșiți din campionatul trecut când a pornit ca un iureș în această cursă pentru play-off, și ulterior s-a stins din toate punctele de vedere. Practic cu un nou lot, botoșănenii își doresc continuitate, fiind principala lege în cadrul clubului moldovean, susținând acest lucru chiar patronul acestora, Vasile Iftimie. Până în acest moment, Botoșaniul a reușit un egal pe terenul campioanei, scor 1-1, iar etapa trecută a învins nou promovata ținutului sibian, FC Hermannstadt, în fața propriilor suporteri pe Stadionul Municipal, scor 2-0, iar viitorul se arată frumos pentru tabăra moldoveană.

Cotele pentru această partidă nu sunt chiar atât de diferențiate de la un pronostic la celălalt, craiovenii primind o cotă relativ mare, pe bună dreptate dacă analizăm jocul acestora. Cred totuși că publicul de pe Ion Oblemenco va juca un rol important în această partidă, mai ales că orgoliul oltenilor trebuie să se observe încă din primul minut, și cred că vor reuși să se impună fără probleme.

Pronosticuri Poli Iași - Dinamo București