CSU Craiova - Concordia Chiajna. Oltenii așteaptă prima victorie pe Ion Oblemenco.

Ziua de luni închide etapa cu numărul 4 din Liga 1, punând la dispoziția iubitorilor de fotbal două partide ce vor alinia la centru formații în luptă pentru play-off respectiv play-out. Una dintre aceste partide este cea dintre CSU Craiova și Concordia Chiajna, meci programat de la ora 21:00 pe stadionul Ion Oblemenco. Situația de la clubul oltean pare să se fi rezolvat în ultima săptămână, iar Bănia așteaptă prima victorie din acest campionat pe teren propriu.
craiova concordia

CSU Craiova, gazda acestei partide, este cotată de casele de pariuri cu prima șansă la victorie. Craiovenii nu au start-ul de sezon la care se așteptau, dar speră ușor ușor să intre pe făgașul normal. CSU a remizat pe teren propriu în prima etapă cu Poli Iași, scor 0-0, într-o partidă în care au avut numeroase ocazii de a marca, dar lipsa de concentrare din fața porții a lipsit cu desăvârșire, mai ales pentru Mitriță. Se observă plecarea celor două extreme, Băluță și Gustavo, dar Mangia are încredere în jucătorii din față că îi pot înlocui cu brio. Meciul de la Sfântu Gheorghe trebuia să fie jocul relansării oltenilor în noul sezon, dar s-a transformat într-un coșmar, aceștia pierzând pe terenul celor de la Sepsi cu 1-0. Victoria încă așteaptă pentru olteni care au remizat în ultima etapă contra celor de la Botoșani într-o partidă din care moldovenii puteau pleca cu toate punctele. Weekendul trecut au reușit să spargă gheața pe terenul Dunării Călărași, scor 1-3 în favoarea craiovenilor care au câștigat fără prea mari emoții acest duel.

Concordia Chiajna,oaspetele acestei partide, pornește cu a doua șansă la victorie conform cotelor oferite de bookmakeri. Antrenorul ilfovenilor, Ionuț Badea, nu a debutat așa cum și-ar fi dorit pe banca Chiajnei în acest nou sezon. Aceasta a pierdut primul joc de pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 2-1 în favoarea gazdelor care au reușit să câștige în ultimul minut de joc. Fotbalul prestat de ilfoveni nu s-a ridicat la nivelul așteptării antrenorului care a încercat să schimbe câte ceva în cea de a doua etapă care s-a dovedit mult mai eficientă. Concordia a remizat cu Viitorul, scor 1-1, fiind egalată tot în minutele de prelungire, până atunci Traian Marc reușise să o ducă în avantaj pe echipa din Chiajna. Jocul de la Cluj nu a fost deloc diferit de celălalte două partide, ilfovenii ne reușind prea multe, bifând încă o înfrângere. Chiar etapa trecută, cei de la Concordia au reușit să câștige în fața celor de la Hermannstadt cu scorul de 2-0 pe teren propriu, și pleacă în Oltenia cu un moral ridicat.

Să vină oare de această dată prima victorie pe Ion Oblemenco pentru întreaga suflare craioveană care o așteaptă încă din primul joc disputat acasă? Cred că CSU Craiova se va oferi întru totul în această partidă mai ales că au terminat conturile cu competițiile europene, iar principalul obiectiv rămâne campionatul, Mangia fiind pregătit să arate fotbalului românesc alături de echipa sa de ce este în stare. Cred că vom asista la o victorie a celor de la CSU Craiova, și chiar la scor, fiind nevoie de o descătușare si pe Oblemenco, fanii dorind implicit și spectacol pe care Mitriță și Burlacu speră să îl realizeze cât se poate de bine.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș