Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Csikszereda Miercurea Ciuc vs CSC Dumbravita ponturi și pronosticuri 22.10.2022

Sâmbătă, de la ora 11:00, Miercurea Ciuc va juca pe Stadionul Municipal, acolo unde urmează să primească vizita celor de la CSC Dumbrăvița.
Csikszereda Miercurea Ciuc vs CSC Dumbravita
October 22,2022
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Csikszereda Miercurea Ciuc vs CSC Dumbravita

Evoluția echipei gazdă este interesantă atunci când joacă pe Municipal și aștept să văd lucrul acesta și în partida cu CSC. Victorie Csikszereda Miercurea Ciuc este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Csikszereda Miercurea Ciuc – CSC Dumbravita

Victorie CSA Steaua - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Csikszereda Miercurea Ciuc

  • A reușit ca în ultimele trei dueluri disputate pe terenul propriu să joace la nivel înalt și astfel a reușit tot atâtea victorii, iar de fiecare dată fără gol primit.
  • Totuși, în precedentele două dueluri oficiale a fost echipă vizitatoare, acolo unde a pierdut cu scorul de 0-2 pe terenul CSM Slatinei și a remizat la 1 cu FC Brașov.
  • Continuă să fie pe loc de play-off, ea ocupă treapta a șasea, cu 17 puncte și este la egalitate cu Gloria Buzău, dar i-a luat fața datorită golaverajului mai bun.

CSC Dumbravita

  • Bugetul pe care CSC Dumbrăvița l-a alocat pentru acest sezon nu este deloc unul mare, iar rezultatele sunt pe măsură. Aceasta se află pe locul 13, cu tot atâtea puncte.
  • Are trei victorii în ultimele patru meciuri, înfruntări în care a reușit să demonstreze că e capabilă să țină pasul cu echipele întâlnite.
  • Cel mai recent meci din Liga a 2-a i-a scos-o în cale pe CSM Slatina, iar acel duel a fost câștigat cu scorul de 2-1. A revenit de la 0-1 și datorită lui Toma și Gisa a reușit să iasă victorioasă.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2!

Plasează pariul