Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

CSA Steaua vs Gloria Buzău ponturi și pronosticuri 01.12.2022

Joi, de la ora 15:00, în Ghencea are loc duelul CSA Steaua București – Gloria Buzău, meci al etapei 16-a din Liga a 2-a. Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport îți oferă posibilitatea de a umări la TV acest joc.
CSA Steaua vs Gloria Buzău
December 01,2022
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat CSA Steaua vs Gloria Buzău

Favorită, dar fără drept de promovare, CSA Steaua București vrea să demonstreze că a fost un accident meciul din runda anterioară și are toate șansele să facă lucrul acesta. Aștept să văd un succes al acesteia. Victorie CSA Steaua, cotă 2.10 la Superbet.

Ponturi CSA Steaua – Gloria Buzău

peste 2.5 goluri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

CSA Steaua București

  • Cu doar câteva zile înaintea a reușit să joace sub privirile propriilor suporteri, acolo unde a întâlnit FC Brașov și meciul nu s-a terminat deloc fericit pentru ea.
  • Cu 0-1 a pierdut formația bucureșteană în fața Brașovului, ceea a pus presiune pe antrenorul echipei care conduce Liga 2, cu 32 de puncte.
  • Totuși, formația bucureșteană nu are voie să promoveze, cel puțin la ora actuală nu îndeplinește anumite criterii și asta pentru că este club departamental.

Gloria Buzău

  • Buzoienii nu au reușit ca în runda anterioară să fie la înălțime și drept urmare a pierdut cu scorul de 0-1, acasă, în disputa contra ilfovenilor de la Concordia Chiajna.
  • Gloria Buzău va juca acum pe teren străin, locul unde în ultimele patru asemenea jocuri a câștigat o singură dată, 3-2, pe terenul Unirii Dej.
  • În clasamentul Ligii a 2-a a căzut pe locul 7, cu 25 de puncte. Este la egalitate cu Miercurea ciuc, echipa care ocupă ultimul loc ce asigură prezența în play-off.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2!

Plasează pariul