Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

CSA Steaua București vs Unirea Dej ponturi și pronosticuri 07.11.2022

Luni, de la ora 18:00, CSA Steaua București și Unirea Dej se vor duela în cadrul rundei cu numărul 13 din Liga 2 România. Meciul este televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.
CSA Steaua București vs Unirea Dej ponturi
November 07,2022
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat CSA Steaua București vs Unirea Dej

Este un duel între două echipe care se află pe podium și chiar dacă se joacă la București, mă aștept să văd cum ambele vor juca timid, dornice să nu mai irosească puncte. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.85 la Superbet.

Ponturi CSA Steaua București – Unirea Dej

Sub 2.5 goluri- Cota 1.85⭐
Pariază acum

CSA Steaua București

  • După câteva runde bune ale CSA Steaua București, a venit meciul cu ACS Viitorul Tg. Jiu, acolo unde nu a avut ce face și a suferit a doua înfrângere stagională. 3-4 a fost atunci scorul.
  • Cu 26 de puncte, formația bucureșteană se află pe locul 1, cu doar un punct mai mult decât Unirea Slobozia și Unirea Dej, dar comparativ cu Unirea a jucat un meci mai puțin.
  • Faptul că joacă pe terenul propriu nu o pune deloc într-o lumină mai bună, deși a câștigat ultimele patru dueluri disputate în „Ghencea”. Unul dintre meciuri a fost pierdut și un altul s-a încheiat la egalitate.

Unirea Dej

  • Este sezonul Unirii Dej, cel puțin până acum chiar a jucat remarcabil și faptul că este a 3-a în Liga 2 spune totul despre nivelul jocului pe care l-a arătat.
  • Cu alte cuvinte, joacă pentru prima poziție, având în vedere că are 25 de puncte, doar unul mai puțin decât liderul la zi și echipa pe care luni urmează să o înfrunte.
  • Putea să fie lider, dar nivelul jocului din runda anterioară nu a fost deloc cel pe care îl aștepta și scorul cu Concordia Chiajna a fost 1-1.

 

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2 România!

Plasează pariul