Romania

CSA Steaua București vs Unirea Dej ponturi și pronosticuri 07.11.2022

Luni, de la ora 18:00, CSA Steaua București și Unirea Dej se vor duela în cadrul rundei cu numărul 13 din Liga 2 România. Meciul este televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.


Superbet logo
Stirea Zilei

CSA Steaua București vs Unirea Dej ponturi

CSA Steaua București vs Unirea Dej 07.11.2022

Noiembrie 07, 2022

7:06 pm EEST

Ponturi pariuri și pronostic analizat CSA Steaua București vs Unirea Dej

Este un duel între două echipe care se află pe podium și chiar dacă se joacă la București, mă aștept să văd cum ambele vor juca timid, dornice să nu mai irosească puncte. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.85 la Superbet.

Ponturi CSA Steaua București – Unirea Dej

CSA Steaua București

  • După câteva runde bune ale CSA Steaua București, a venit meciul cu ACS Viitorul Tg. Jiu, acolo unde nu a avut ce face și a suferit a doua înfrângere stagională. 3-4 a fost atunci scorul.
  • Cu 26 de puncte, formația bucureșteană se află pe locul 1, cu doar un punct mai mult decât Unirea Slobozia și Unirea Dej, dar comparativ cu Unirea a jucat un meci mai puțin.
  • Faptul că joacă pe terenul propriu nu o pune deloc într-o lumină mai bună, deși a câștigat ultimele patru dueluri disputate în „Ghencea”. Unul dintre meciuri a fost pierdut și un altul s-a încheiat la egalitate.

Unirea Dej

  • Este sezonul Unirii Dej, cel puțin până acum chiar a jucat remarcabil și faptul că este a 3-a în Liga 2 spune totul despre nivelul jocului pe care l-a arătat.
  • Cu alte cuvinte, joacă pentru prima poziție, având în vedere că are 25 de puncte, doar unul mai puțin decât liderul la zi și echipa pe care luni urmează să o înfrunte.
  • Putea să fie lider, dar nivelul jocului din runda anterioară nu a fost deloc cel pe care îl aștepta și scorul cu Concordia Chiajna a fost 1-1.

 


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Top case de pariuri