Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

CSA Steaua București vs Minaur Baia Mare ponturi și pronosticuri 05.03.2023

Cu începere de la ora 11:00, ora României, CSA Steaua București primește vizita lui Minaur Baia Mare, în runda 18-a din Liga 2 România.
CSA Steaua București vs Minaur Baia Mare
March 05,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat CSA Steaua București vs Minaur Baia Mare

CSA ajunge foarte ușor la poarta adversarilor, ceea ce și cifrele o confirmă, iar Minaur pe teren străin este o echipă timidă. Vă recomand victorie CSA Steaua, cotă 1.45 la Superbet.

Ponturi CSA Steaua București – Minaur Baia Mare

peste 18.5 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

CSA Steaua București

  • Aflată pe locul al doilea în clasamentul Ligii a 2-a România, CSA are 34 de puncte, unul mai puțin decât Oțelul Galați, față de care a jucat și un meci mai puțin.
  • În runda anterioară a jucat pe terenul Unirii Slobozia, iar lucrul acesta poate și-a pus amprenta. 2-2 a fost scorul final, cu Steaua în postura de a conduce atât cu 1-0, cât și cu 2-1.
  • Pe lângă faptul că este în lupta pentru prima poziție, CSA are și cel mai bun atac din Liga 2. 32 de goluri a înscris până acum, Bogdan Chipirliu este cel mai bun marcator.

Minaur Baia Mare

  • A început 2023 cu un meci pierdut pe terenul propriu. 0-1 a fost atunci scorul în meciul în care Concordia Chiajna a dat lovitura pe final de meci.
  • Minaur Baia Mare este și în lupta pentru supraviețuire, ocupând locul 18, cu 15 puncte și trei puncte o despart de ultima clasată.
  • Doar șase puncte a acumulat Minaur în cele nouă meciuri pe care le-a jucat pe teren străin în această ediție a Ligii a 2-a și de patru ori a înscris.

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul românesc!

Plasează pariul