CS Universitatea Craiova vs Otelul Galati - Liga 1 - analiza si pronostic - Soryn


CS Universitatea Craiova vs Otelul Galati – Liga 1 – analiza si pronostic – Soryn

craiova-otelul

15.09.2014, Craiova, Stadion: „Ion Oblemenco”, ora: 18:30 (Look TV)
CS Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi (Liga 1 – Etapa 7)

CS Universitatea Craiova (locul 18)

Ionel Tersinio Gane nu mai este antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, conducerea clubului şi tehnicianul hotărând, de comun acord, încetarea colaborării. Bilanţul lui Gane după 6 etape este foarte slab, ultimul loc în clasament, 0 victorii, 2 egaluri, 4 înfrângeri, golaveraj 4-14.

Sorin Cârţu va ocupa funcţia de director tehnic la CS Universitatea Craiova, iar Emil Săndoi va fi antrenor, cei doi având ca principal obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.

Alexandru Mateiu este în perioada de recuperare după o accidentare iar Tha’er Bawab în urmă cu pregătirea fizică. „Bawab nu este sută la sută pus la punct cu pregătirea fizică. În săptămâna următoare ne dorim să-l aducem la un nivel fizic apropiat cu al celorlalţi jucători. Este un fotbalist care poate face diferenţa„, a declarat Săndoi.

Curelea a revenit şi el la antrenamentele echipei, după mici probleme medicale ce nu i-au permis să joace în amicalul cu OFK Belgrad (2-1).

CS Universitatea Craiova are cea mai slabă apărare din Liga 1 după 6 etape, primind 14 goluri.

CSUC are 2 puncte după 6 etape disputate.

„Alb-albaştrii” au primit 8 goluri în ultimele 3 etape.

Golgheterii CSUC sunt Costin Curelea (3 goluri) şi Andrei Ivan (1 gol).

Emil Săndoi: „Suntem în criză de puncte, aşa că ne dorim mult să le acumulăm pe cele trei din meciul cu Oţelul. Avem încredere în jucătorii pe care îi conducem, este important să-şi pună în valoare calităţile, să rămână o echipă disciplinată”.

Următorii adversari: Universitatea Cluj (deplasare), ASA Târgu-Mureş (acasă) şi Dinamo Bucureşti (deplasare)

casino-sb

Oţelul Galaţi (locul 14)

Mijlocaşul Marcel Avdić a fost suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a FRF pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu Rapid. Va reveni după 2 etape de suspendare stoperul George Miron.

Fundaşul Dan Popescu a revenit în lot după „exilul” de la echipa satelit, Oţelul II. „S-a descurcat destul de bine la antrenamente, dar nu m-am decis încă dacă va evolua la Craiova„, a declarat antrenorul Weiss.

Oficialii Oţelului au renunţat la serviciile jucătorilor Ivan Pecha, Vasile Gheorghe, Emir Kücükakgül, George Pungă şi Benjamin Onwuachi. „Clubul nostru regretă această măsură, dar este nevoit să o aplice pentru a-şi putea atinge obiectivele sportive şi financiare, respectiv construirea unui lot competitiv în scopul menţinerii în Liga 1 şi încadrarea în bugetul asumat prin planul de reorganizare„. Gălăţenii s-au întărit cu Răzvan Grădinaru, Hélder Tavares, Rúben Brígido, Iulian Popa şi Emil Jula.

Oțelul Galați a obţinut prima victorie din acest sezon abia în etapa a 6-a.

„Oţelarii” sunt neînvinşi în ultimele 2 etape.

Golgheterii Oţelului sunt Cristian Cristea (2 goluri), Alexandru Tudorie (1 gol) şi Alexandru Zaharia (1 gol).

Michael Weiss: „Este prea devreme să mă pronunţ în privinţa jucătorilor noi. Unii n-au mai jucat în ultima vreme şi trebuie să-i punem la punct fizic. Nu trebuie să ne grăbim cu ei”.

Următorii adversari: CFR Cluj (acasă), Pandurii Târgu-Jiu (deplasare) şi Steaua Bucureşti (acasă)

Echipele probabile:

CSUC (4-4-2): Bălgrădean – Dănănae, Acka, Izvoranu, Velcovici – Băluţă, Madson, Brandán, Bancu – Curelea, Ferfelea
Rezerve: Brać, Achim, Avrămia, Pleşan, Târnăcop, A. Ivan, Herghelegiu

Oţelul (4-2-3-1): Plopeanu – Măruş, Šipović, Miron, Murgoci – Milea, Karlík – Bârlădean, C. Cristea, Al. Zaharia – Tudorie
Rezerve: Hotoboc, Cojoc, Mişelăricu, Grădinaru, Cucu, Hélder, Jula

Pronostic CSUC vs Oţelul: 1, la o cotă de 1.70 la bet365

Pont secundar CSUC vs Oţelul: peste 2,5 goluri, la o cotă de 2.40 la bet365

Statistica mea pentru luna septembrie: 1W – 3L