Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

CS Mioveni vs Unirea Slobozia ponturi și pronosticuri 20.08.2023

Duminică, de la ora 11:00, CS Mioveni și Unirea Slobozia se vor duela în cadrul rundei cu numărul 3 din Liga 2 România. Meciul este și la televizor, transmis de Digi Sport 1.
CS Mioveni vs Unirea Slobozia
August 20,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat CS Mioveni vs Unirea Slobozia

Fără gol primit în primele trei meciuri ale acestui sezon, Mioveni nu pare deloc deschisă să facă meciuri frumoase și să se închidă în defensivă pare mai important decât să atace. În contextul acesta vă recomand sub 2,5 goluri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi CS Mioveni – Unirea Slobozia

Sub 2,5 goluri - Cotă 1.80⭐
Pariază acum

CS Mioveni

  • Formația argeșeană pare să funcționeze perfect în apărare și după trei dueluri nu a primit încă gol. Două dintre meciuri s-au jucat în campionat și unul în Cupa României.
  • Evoluția lui CS Mioveni în meciurile cu Gloria Buzău și FC Argeș a fost modestă și drept urmare 0-0 a fost scorul în ambele înfruntări.
  • În prima parte a săptămânii acesteia s-au disputat meciuri din semifinalele calificărilor Cupei României, iar CS Mioveni a câștigat cu 5-0 pe terenul echipei Râmnicu Vâlcea.

Unirea Slobozia

  • Neînvinsă după cele trei meciuri oficiale disputate deja din noul sezon competițional, Unirea Slobozia a marcat doar două goluri în campionat.
  • În runda inaugurală a trecut cu 1-0 de CSM Reșița, iar în primul joc disputat acasă a fost egala echipei ACS Viitorul Târgu Jiu în fața căreia a încheiat 1-1.
  • A replicat și în Cupa României, unde a trecut cu scorul de 4-2 de Axiopolis Cernavodă, în deplasare. 1-1 a fost scorul pauzei.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Liga 2!

Plasează pariul