Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Concordia Chiajna vs ACS Viitorul Tg. Jiu ponturi și pronosticuri 22.10.2022

Sâmbătă, de la ora 11:00, la Chiajna, pe Stadionul Concordia, Concordia Chiajna și ACS Viitorul Targu Jiu se vor duela în etapa a 11-a din Liga 2.
Concordia Chiajna vs ACS Viitorul Tg. Jiu
October 22,2022
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Concordia Chiajna vs ACS Viitorul Tg. Jiu

Evoluția echipelor a lăsat de dorit în ultima etapă, dar Concordia întâlnește sâmbătă o echipă care nu a impresionat deloc în precedentele dueluri. Drept urmare, recomand victorie Concordia Chiajna, cotă 1.85 la Superbet.

Ponturi Concordia Chiajna – ACS Viitorul Tg. Jiu

peste 56.5 goluri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Concordia Chiajna

  • Favorită conform cifrelor din oferta caselor de pariuri online, Concordia Chiajna vine acum după o partida jucată împotriva celor de la Oțelul Galați în care a pierdut cu 0-1.
  • Are două victorii în ultimele cinci meciuri jucate în Liga a 2-a, iar astfel de rezultate o aduc abia pe locul 10 în Liga a 2-a, cu 13 puncte. Este la egalitate cu alte trei echipe.
  • Partea mai puțin bună este că urmează să joace pe terenul propriu, acolo unde în cele cinci meciuri deja jucate a acumulat doar patru puncte.

ACS Viitorul Tg. Jiu

  • Evoluția Viitorului Târgu Jiu nu a fost deloc una solidă și drept urmare a suferit patru înfrângeri în precedentele patru înfruntări.
  • În etapa trecută s-a duelat cu Unirea Dej, iar meciul a avut loc pe terenul propriu. scorul final a fost 1 la 2, cu Brinzan în rolul de unic marcator al echipei sale.
  • In urma celor întâmplate în ultimele dueluri, ACS a căzut pe locul 14 în campionat, cu 12 puncte. Un eventual succes o poate ajuta să avanseze câteva locuri.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2!

Plasează pariul