Concordia Chiajna - Viitorul. Tinerii lui Hagi pot învinge în această seară.

Jocul care trage cortina celei de a doua etape din Liga 1 este cel dintre Concordia Chiajna și Viitorul Constanța, duel programat de la ora 21:00 pe arena ilfoveană. Ambele formații au debutat cu stângul în noul sezon, ne reușind lucruri prea importante în prima etapă. Constanțenii au calitatea și experiența de partea lor fiind de departe echipa care are cele mai mari șanse la victorie, dar rămâne de văzut cum va pregăti Gheorghe Hagi acest joc din deplasare, tratând importanța lui sau a celui de joia viitoare din Olanda.
concordia viitorul

Concordia Chiajna, gazda acestei partide, va debuta în noul sezon pe teren propriu, dar casele de pariuri îi vor oferi poziția de outsider datorită problemelor de lot care sunt la clubul ilfovean. Formația antrenată de la margine de Ionuț Badea a trecut prin câteva schimbări majore de efectiv odată cu aducerea fostului secund al echipei naționale. Concordia s-a despărțit de numai puțin de 7 jucători în această vară,dar nu a stat cu mâinile în sân și a reușit să aducă 9 fotbaliști care vor pune umărul la menținerea Concordiei în prima divizie. Măzărache, Gorobsov sau Ivanovici sunt cele mai cunoscute achiziții. Prima etapă nu s-a derulat deloc bine pentru clubul ilfovean care nu a reușit să aducă de prea multe ori mingea în fața porții, acest lucru fiind datorat și lipsei de omogenitate resimțită la nivel de grup, Ionuț Badea fiind nevoit să lucreze pe un 11 fix pentru a reuși să creeze și trasee de joc între fotbaliștii săi. Gazdele pot profita de terenul sintetic care mereu a pus probleme adversarilor, cel mai probabil mizând pe un rezultat de egalitate.

Viitorul, echipa oaspete a acestei partide, pornește cu prima șansă la casele de pariuri. Formația antrenată de Gheorghe Hagi a evoluat de la an la an, deși majoritatea fotbaliștilor importanți au plecat după un sezon sau două de la clubul constănțean. Promovarea tinerilor este în continuare prioritate pentru Gică Hagi care și anul acesta este pregătit să arunce la bătaie câțiva fotbaliști de viitor pentru echipa națională și formațiile de top din Europa. Prima etapă a arătat o doză mare de ghinion pentru constănțeni care după primirea golului din partea celor de la Dunărea Călărași din minutul 2, aceștia nu au mai reușit să egaleze deși au avut o sumedenie de ocazii plus un penalty ratat de Hagi Jr. Acest moment a trecut, iar tinerii din cadrul acestui club au arătat personalitate în jocul din Europa League contra celor de la Vitesse, scor 2-2, dar și o lipsă gravă de maturitate fiind egalați de la 2-0. Rămâne de văzut care va fi tactica și 11-le folosit de Hagi în această deplasare de la Chiajna, și dacă va conta obținerea victoriei în acest joc sau se va baza mai mult pe duelul european.

Singura șansă a gazdelor în acest meci este terenul deoarece majoritatea celorlalte elemente din punct de vedere al lotului, al calității, al omogenității, sunt clar în favoarea clubului din Constanța care nu se știe cât va profita de aceste aspecte. Deși se gândesc la meciul de la Vitesse, tinerii lui Hagi trebuie să arate cel puțin la fel de bine ca în partida cu Dunărea Călărași, cu mai multă eficiență la finalizare și mai puține efort depus, și astfel cu siguranță vor obține cele trei puncte. Cred că Viitorul se va impune pe terenul ilfovenilor, și chiar fără să primească gol.

Pronosticuri CSU Craiova - Viitorul Constanța