Concordia Chiajna - Viitorul. Hagi a lasat acasa mai multi titulari

Inca un duel din Cupa Romaniei pe care, in teorie, e greu sa-l anticipam. Concordia Chiajna - Viitorul incepe miercuri seara, de la ora 18:45, pe stadionul "Concordia" si conteaza pentru faza 1/16-imilor acestei competitii.
concordia viitorul

Concordia Chiajna n-a avut cel mai stabil start de sezon, fiind si acolo probleme la nivelul conducerii. Mai mici decat la Voluntari, dar au existat. Formatia se afla pe locul 11 in campionat, cu 10 puncte adunate in 9 runde, golaveraj 8-14. In ultima etapa, a invins, la Botosani, scor 2-0, goluri Marc si Guessan. Acest succes, la primul meci cu Dorinel Munteanu pe banca, ne-a aratat ca formatia ilfoveana este in schimbare.

Vorbim despre o mai bine asezare in defensiva, una necesara pentru o aparare ce-a incasat 14 goluri, fiind a doua cea mai modesta din Liga 1. De obicei, Concordia nu forteaza in Cupa Romaniei, iar cu Munteanu la primele meciuri, s-ar putea ca tehnicianul proaspat instalat sa doreasca sa-si evalueze si ceilalti jucatori.

Viitorul a fost mai degraba dezamagitoare in acest debut de stagiune, fiind abia pe pozitia a 8-a in Liga I, cu 13 puncte acumulate in 9 etape, golaveraj 9-10. In ultima runda, a pierdut la Craiova, scor 0-2. In fata unei echipe gazda fara principala vedeta, Mitrita suspendat, Viitorul n-a miscat nimic in prima repriza. De fapt, oaspetii n-au prea legat multe pase (nu terenul a fost de vina de data asta), iar cele mai mari ocazii le-au ratat dupa erori ale adversarilor.

Pentru meciul contra Concordiei, Hagi a decis sa-si odihneasca 6 dintre titulari. Astfel, Tiru, De Nooijer, Vina, Baluta, Ianis și Dragus au ramas la Ovidiu. Cu toate astea, Gica declara ca-si doreste un parcurs cat mai lung in Cupa si, eventual, castigarea ei.

Cum este neclar ce formatii vor trimite cei doi antrenori in teren, nici nu fac efortul sa schitez un prim 11 pentru fiecare echipa. Asta deoarece oricum vom fi surprinsi, placut sau neplacut. Daca Viitorul are variante destul de bune si pe banca, la Chiajna nu-s la fel de convins. Deci, Dorinel s-ar putea sa foloseasca mai multi titulari decat isi doreste. In runda a 2-a, Concordia si Viitorul s-au intalnit la Chiajna intr-un meci terminat la egalitate, 1-1. Marc a deschis scorul pentru gazde, iar Houri a egalat in minutul 89. Cum Concordia este in refacare, vine dupa o victorie si va folosi mai multi titulari, voi miza ca trupa gazda nu va ceda aceasta disputa.

Pont pariuri Detroit Pistons - Brooklyn Nets