Concordia Chiajna - Sepsi. Ambele formații sunt în căutare de puncte în această confruntare.

O nouă rundă din fotbalul românesc ia naștere în această zi de vineri, prima partidă propusă publicului din România fiind cea dintre Concordia Chiajna și Sepsi, duel ce este programat începând cu ora 18:00 pe stadionul din Chiajna. Cele două formații sunt în mare căutare de puncte, iar tocmai acest lucru ar trebui să ne ofere o partidă extrem de disputată.
concordia sepsi

Concordia Chiajna speră să își fi rezolvat problemele în această pauză competițională care a picat la timp pentru verzi. Formația condusă de la margine de fostul secund al echipei naționale, Ionuț Badea, traversează o perioadă extrem de grea din punct de vedere al rezultatelor, dar și al jocului. Concordia se clasează pe locul 13 în Liga 1, acumulând până în acest doar 7 puncte din 21 posibile, un procentaj extrem de mic pentru verzi care sunt nevoiți să lupte pentru victorie în această seară. Echipa lui Ionuț Badea deși reușiseră două victorii mari împotriva celor de la Hermannstadt și CSU Craiova, ilfovenii au căzut inexplicabil și astfel se trezesc cu două înfrângeri destul de severe în fața Astrei și Iașiului, scor 3-0 în ambele jocuri.

Sepsi are un început de sezon extrem de bun, poate chiar mai bun decât anul trecut și se simte motivată că se poate întoarce la Sfântu Gheorghe cu cel puțin un punct. Formația lui Eugen Neagoe are un mare noroc că îl deține pe fostul secund al lui Victor Pițurcă deoarece experiența dânsului își pune amprenta atât pe jocul echipei cât și pe rezultate care arată de ce este în stare acest antrenor. Unsprezece puncte au adunat cei din Sfântu Gheorghe după cele 7 jocuri disputate, ne fiind un procentaj chiar atât de bun, dar pentru o asemenea formație reprezintă o performanță, mai ales că aceste puncte o clasează pe poziția  a 5-a. Victoria în fața celor de la Dunărea Călărași pe teren propriu, scor 1-0, speră să fi adus din nou pofta de joc echipei lui Eugen Neagoe care are nevoie de o motivație în plus pentru a izbuti lucruri frumoase la Chiajna.

Duelul se anunță extrem de încins dacă privim la faptul că ambele formații au nevoie de puncte și se vor lupta până în ultimul minut pentru acest lucru, iar cu siguranță golurile nu vor lipsi. De aceea, voi miza pe cel puțin două goluri înscrise în această partidă, având mari șanse să vedem în ambele porți.