Concordia Chiajna - FC Hermannstadt. Se anunță o partidă deschisă oricărui rezultat.

Runda cu numărul 3 din Liga 1 continuă și în această sâmbătă cu două partide care vor alinia la centru echipe mai apropiate de zona de play-off a primei divizii. Una dintre aceste partide este cea dintre Concordia Chiajna și Hermannstadt, duel programat de la ora 18:00 pe arena ilfoveană. Ambele echipe au un start relativ asemănător de campionat, dar prin acest joc pot izbuti descătușarea.
concordia hermannstadt

Concordia Chiajna,gazda acestei partide, pornește cu prima șansă la victorie conform cotelor oferite de bookmakeri. Antrenorul ilfovenilor, Ionuț Badea, nu a debutat așa cum și-ar fi dorit pe banca Chiajnei în acest nou sezon. Aceasta a pierdut primul joc de pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 2-1 în favoarea gazdelor care au reușit să câștige în ultimul minut de joc. Fotbalul prestat de ilfoveni nu s-a ridicat la nivelul așteptării antrenorului care a încercat să schimbe câte ceva în cea de a doua etapă care s-a dovedit mult mai eficientă. Concordia a remizat cu Viitorul, scor 1-1, fiind egalată tot în minutele de prelungire, până atunci Traian Marc reușise să o ducă în avantaj pe echipa din Chiajna. Jocul de la Cluj nu a fost deloc diferit de celălalte două partide, ilfovenii ne reușind prea multe, de această dată adversarul ne oferind aproape de loc mingea, astfel scriindu-se încă o înfrângere în istoria acestui campionat pentru jucătorii Concordiei, scor 2-1.

FC Hermannstadt, oaspetele acestei partide, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, acest lucru fiind datorat lipsei terenului propriu și al faptului că deține un lot inferior valoric față de cel al contracandidatei din această după amiază. Antrenorul Alexandru Pelici a afirmat că va fi un sezon dificil, iar aparent lucrurile se adeveresc ușor ușor pentru clubul sibian. Campionatul deși a început cum nu se putea mai bine pentru sibieni, reușind să câștige în prima etapă contra celor de la Sepsi cu scorul de 1-0, a urmat apoi un eșec în Moldova, în fața celor de la Botoșani, fiind invinși cu scorul de 2-0, destul de meritat de altfel după aspectul jocului, și un egal contra nou-promovatei din Călărași, scor 1-1. Aceste jocuri nu au arătat o echipă la fel de concentrată și de închegată ca în sezonul trecută, dar Alexandru Pelici speră la o remontada cât se poate de rapidă.

Cota oferită Concordiei este relativ mică pentru jocul prestat în acest începtu de sezon, iar eu unul mă aștept ca echipa lui Ionuț Badea să nu câștige în fața sibienilor lui Pelici care au mari șanse să scoată cel puțin un punct pe terenul ilfovenilor. Astfel că , merg pe mâna celor de la Hermannstadt, iar cu siguranță tabela de la finalul jocului va arăta maxim două goluri.

 

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș