Concordia Chiajna - Dunărea Călărași. Se anunță o partidă cu puține goluri

Primul meci din ultima zi a etapei cu numărul 10 din Liga 1 este cel dintre Concordia Chiajna și Dunărea Călărași, partidă ce se va disputa începând cu ora 18:00 pe stadionul din Ilfov. Cele două formații cu siguranță se vor lupta pentru evitarea retrogradării înspre finalul sezonului, însă în acest moment fiecare este pusă pe fapte mari pentru a încerca pe cât posibil să ajungă pe un loc de play-off.
concordia dunarea

Concordia Chiajna se prezintă ca  o formație în acest an, ca de altfel în fiecare sezon ce a trecut de câțiva ani încoace, trupa ilfoveană fiind extrem de modestă de la un capăt la celălalt al campionatelor ce s-au scurs până acum. Verzii nu au impresionat niciodată la capitolul joc, organizare, dăruire, ajungând de fiecare dată să se lupte pentru reuși să iasă din zona roșie și să mai bifeze un sezon de Liga 1. În acest moment, formația este antrenată de Dorinel Munteanu ce are planuri mari la Concordia, atingerea unei poziții cât mai bune care să o scape de la retrogradare. După 9 etape, Chiajna se situează pe locul 11 cu 10 puncte, reușind să aibă un golaveraj de 8 la 14, destul de dezamăgitor, însă în acest moment cel mai mult contează obținerea unui punct sau chiar trei decât spectacolul. Ultimul meci a fost excelent pentru debutul lui Dorinel Munteanu pe banca ilfovenilor, reușind să câștige surprinzător la Botoșani cu un 2-0 ce a reușit să de altă față echipei pentru jocurile următoare.

Dunărea Călărași este cu siguranță în opinia multora revelația acestui început de sezon ceea ce este de remarcat deoarece pentru o nou-promovată, acest parcurs este cât se poate de aplaudabil mai ales dacă privim la valoare lotului echipei cât și la experiența unor fotbaliști care nu au mirosit niciodată iarba de Liga 1. Antrenată de la margine de Dan Alexa, Dunărea Călărași nu degeaba a reușit o promovare destul de meritată în sezonul precedent care s-a dovedit în final a fi pe deplin meritată și câștigată cum nu se putea mai clar. Însă cu toate acestea, statutul este cunoscut de fiecare om din club și oricând se poate apela la mijloace pentru a evita înfrângerea așa cum se obișnuiește la formația din Călărași care mai mereu reactionează foarte negativ și exagerat la majoritatea fazelor de gol. Din fericire, eficacitatea la finalizare și-a spus cuvântul în mod pozitiv pentru cei din Călărași care reușesc de ceva timp să înscrie destul de multe goluri. Ocupanta locului 9 cu 12 puncte în acest moment, Dunărea are un golaveraj de 9 la 10 însă majoritatea reușitelor au fost înscrise pe teren propriu, golaverajul fiind de doar 3 cu 5 în deplasare.

Echilibru destul de vizibil în această seară la Chiajna, partida fiind cu siguranță extrem de bine pregătită de cei doi antrenori care sunt motivați să nu piardă acest joc, și implicit putem asista la o remiză, rămânând să decidem dacă una albă sau una cu goluri. Problemele din defensivă pot apărea oricând în cadrul oricărei echipe, dar vom miza totuși pe o bună organizare și implicit pe un egal.

Pont pariuri Franța - Germania