Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Chindia Târgoviște vs Petrolul Ploiești ponturi pariuri și pronosticuri 05.05.2023

În cadrul etapei a șaptea din play-out-ul campionatului României se va juca partida dintre Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești, aceasta urmând să se joace vineri, în data de 5 mai, având fluierul de start programat la ora 20:30.
Chindia Târgoviște vs Petrolul Ploiești
May 05,2023
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Chindia Târgoviște vs Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești caută își consolideze poziția în clasament, astfel are motive forțeze în această înfruntare. De partea cealaltă, Chindia Târgoviște este obligată joace la victorie pentru a mai spera la locul 12, ultimul ce asigură evitarea retrogradării. Așadar, ne așteptăm la un duel în care ambele vor da totul, astfel nu este exclus se înscrie la ambele porți. Totuși, vom paria la siguranță, pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Ponturi Chindia Târgoviște – Petrolul Ploiești

Ambele marchează sau peste 2,5 goluri - Cota 1.52⭐
Pariază acum

Chindia Târgoviște

  • Este echipa gazdă, e drept, însă va juca pe „Stadionul Ilie Oană„, arena celor de la Petrolul Ploiești. Așadar, pare greu de crezut aceasta va beneficia din plin de sprijinul fanilor, de aceea pare surprinzătoare și decizia bookmakerilor de a o da ca favorită în această înfruntare, în condițiile în care înfruntă o adversară mai bună.
  • Gazdele acestei partide suferă în sezonul actual, având în vedere faptul se găsesc în zonaroșie” a clasamentului, ocupând locul 13, primul ce duce la baraj. Încă mai speră la evitarea retrogradării fără baraj, însă sunt la patru puncte de locul 12, ocupat de U Cluj.
  • În ultimul joc disputat aici, pe „Ilie Oană„, Chindia Târgoviște a obținut o victorie importantă, învingând-o pe UTA Arad, câștigând cu 2-1. A urmat însă apoi un eșec, pierzând la scor minim în deplasarea de la U Craiova 1948.

Petrolul Ploiești

  • Este fără îndoială o echipă mai bună, cel puțin dacă ne raportăm la parcursul din acest sezon, însă în ciuda acestui aspect pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, deși joacă la ea acasă, unde, ce-i drept, suporterii nu vor putea umple stadionul, având în vedere faptul cei de la Chindia Târgoviște vor organiza meciul.
  • În prezent, „lupii-galbeni” se găsesc pe locul al doilea din play-out, care duce la barajul pentru Conference League, fiind la egalitate cu liderul U Craiova 1948. Până acum, în cele șase etape, aceștia au reușit patru victorii și o remiză, suferind un eșec, în aceste meciuri marcând șapte goluri, primind patru.
  • După revenirea spectaculoasă cu FC Voluntari, în care a obținut un punct in-extremis, Petrolul Ploiești a obținut un succes. În etapa anterioară a primit vizita lui FC Botoșani, în fața căreia s-a impus la scor minim, grație golului marcat de Budescu din penalty, în minutul 90+9.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Petrolul Ploiești

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul