Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Chindia Târgoviște vs FC Argeș ponturi și pronosticuri 09.11.2022

De la ora 14:45, în cadrul etapei cu numărul 2 din Grupa D a Cupei României, Chindia Târgoviște și FC Argeș se vor duela pe Ilie Oană. Meciul este transmis de Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.
Chindia Târgoviște vs FC Argeș
November 09,2022
14:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Chindia Târgoviște vs FC Argeș

Chindia mi s-a părut montată mai mult să obțină victoria și asta a rezultat din cele petrecute la finalul săptămânii trecute. Totuși, vă recomand peste 1.5 goluri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Chindia Târgoviște – FC Argeș

peste 1.5 goluri - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Chindia Târgoviște

  • Singura echipă care a învins Chindia Târgoviște în ultimele cinci jocuri este Ocna Mureș Cele două s-au duelat în prima etapă a fazei grupelor Cupei României, la Mureș, iar scorul a fost 0-1.
  • Totuși, atunci a fost momentul când echipa s-a trezit și în următoarele trei dueluri nu doar că a înscris mereu, ci și-a trecut în palmares două victorii și o remiză.
  • Este de bun augur și faptul că revine acasă. Joacă pe „Ilie Oană”, dar asta nu a împiedicat-o să obțină două victorii și o remiză în ultimele trei astfel de jocuri.

FC Argeș

  • Au tot fost discuții la FC Argeș și anume, conducătorii nu se prea înțelegeau cu banca tehnic și nu par că s-au rezultat, cu atât mai mult când rezultatele nu sunt întocmai cele reușite.
  • La finalul partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, FC Argeș a trebuit să arunce prosopul, deoarece a pierdut chiar în Trivale, acolo unde scorul a fost 5-0 în favoarea celor de la Sepsi.
  • Nu a strălucit jocul ei nici în runda anterioară din Cupa României. A fost 0-0 scorul împotriva celor de la Minaur Baia Mare.

Pariază la Superbet pe meciurile din Cupa României!

Plasează pariul