CFR vs Astra - Liga 1 - Analiza si pronostic


cfr-astra-preview
 

CFR vs Astra – Liga 1 – Analiza si pronostic

CFR Cluj si Astra Giurgiu vor incheia ziua fotbalistica de sambata din Liga 1 prin disputa programata sa inceapa de la ora 21:30.

In urma celor doua victorii consecutive obtinute CFR Cluj a ajuns la borna 16 si a urcat in jumatatea superioara a clasamentului, ocupand in prezent locul opt. Chiar si asa ardelenii sunt departe de pretentiile avute la inceputul sezonului, fiind la sase lungimi de podium. In deplasarea de la Piatra Neamt din runda trecuta elevii lui Grigoras au bifat primul succes extern sezonier, Tade marcand singurul joc al confruntarii. Acasa au facut show in ultimul joc disputat, trecand cu 7:2 de Otelul, partida in care Ogbu a reusit tripla. CFR este neinvinsa in fata propriilor fani in sezonul curent chiar daca a primit gol in patru jocuri din cele cinci disputate.

Echipa probabila CFR Cluj (4-3-3): Felgueiras – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora – Dokovic, Muniru, Gabionetta – Maah, Ogbu, Tade

Astra Giurgiu se afla pe pozitia secunda cu 22 de puncte, la trei lungimi de liderul Steaua, dar si cu un meci in minus fata de aceasta. Giurgiuvenii au inceput excelent jocul din runda precedenta cu Dinamo si in minutul 21 conduceau cu 2:0, scorul final fiind 2:1. A fost al zecelea joc de over 2.5 goluri bifat de Astra in sezonul curent, doar remiza ”alba” cu Ceahlaul terminandu-se cu mai putin de trei reusite.

Echipa probabila Astra Giurgiu (4-2-3-1): S.Lung jr. – Matel, A.Muresan, Gaman, Junior Morais – Yahaya, Seto – Pedro Santos, Budescu, Yoda – Bukari

A fost show total in ultima intalnire directa, in urma cu cinci luni. Astra a condus cu 2:0 si 3:1, dar in final a trebuit sa se multumeasca cu un punct, jucand timp de 80 de minute cu un om mai putin. La Cluj ”feroviarii” nu au marcat in precedentele doua dispute cu Astra.

Astra are nu mai putin de 17 goluri inscrise in primele cinci deplasari. Daca adaugam la astea si cele 13 reusite interne ale clujenilor, dar si rezultatul din jocul din urma cu cinci luni atunci ar trebui sa avem parte de spectacol sambata la Cluj. La acest lucru ar trebui sa conteze si faptul ca cei doi tehnicieni nu au nici o problema de efectiv.

Pronosticul nostru: peste 2.5 goluri avand o cota de 2.00 la WilliamHill
Suplimentar: marcheaza ambele echipe la o cota de 1.73 la WilliamHill

scris de Gaby