CFR Cluj - Viitorul. Se va simți ratarea calificării în tabăra clujenilor în această seară?

Prima partidă din această zi de duminică din Liga 1 este cea dintre CFR Cluj și Viitorul Constanța, meci programat de la ora 18:00 pe stadionul Dr Constantin Rădulescu din Gruia. Clujenii vin după dezastrul european de joi, iar cu siguranță acest lucru îi va ajuta pe tinerii lui Hagi să obțină punct sau puncte din această confruntare.
cfr viitorul

CFR Cluj primește prima șansă la câștigarea jocului datorită terenului propriu, a experienței lotului și a faptului că au o valoare în plus față de constănțeni. Într-adevăr, lipsul suprem în acest context este moralul care nu este deloc bun în aceste momente la clubul ardelean. CFR Cluj a suferit o eliminare drastică în fața unor necunoscuți din Luxemburg, Dudelange reușind să câștige atât pe teren propriu cu scorul de 2-0 cât și în Gruia, scor 2-3, creând o mare dezamăgire pe chipurile fanilor care își doreau să  vadă Clujul în grupele UEL, și nu numai. Această dezamăgire a creat multe destabilizări la echipă, iar cea mai importantă este plecarea lui Conceicao care nu a suportat această umilință, dându-și demisia de la clubul ardelean. Țucudean&Co vor fi nevoiți să nu acuze șocul în partida din această seară deoarece un nou rezultat negativ nu ar cădea deloc bine în vederea poziției din clasament, etapa trecută aducând un singur punct pentru clujeni obținut în fața celor de la Gaz Metan Mediaș.

Echipa probabila CFR Cluj: Jesus – Camora, Muresan, Vinicius, Manea – Culio, Hoban – Paun, Ionita, Omrani – Tucudean

Viitorul Constanța pornește cu a doua șansă la victorie în această seară, dar întreg lotul condus de Gheorghe Hagi își pune mari speranțe în acest joc că va putea reuși lucruri importante în Gruia. Fosta campioană a României a trecut prin multe schimbări vara aceasta, simțindu-se în acest moment în locul din clasament. Puștii Regelui ocupă locul 11 cu 7 puncte după 6 runde, extrem de puțin pentru ceea ce obișnuise Viitorul în sezoanele precedente. Fostul număr 10 al naționalei a mers pe ideea unei echipe cu fotbaliști nu mai din propria pepinieră pe care să îi crească la fel ca în urmă cu câțiva ani, încercând să formeze în viitor o nouă echipă tânără și de perspectivă. După victoria de pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan, scor 2-0, destul de categorică după aspectul jocului și nu al scorului, a urmat din nefericire pentru constănțeni un eșec drastic în fața FCSB-ului, scor 1-4, rezultat care speră să îi fi trezit pe jucătorii lui Hagi și să încerce să nu mai comită erori și în jocul de la Cluj.

Echipa probabila Viitorul: Buzbuchi – Lima, Luchin, Taru, De Nooijer – Mladen, T. Baluta, Vana – I. Hagi, Dragus, Matan

Cota oferită de bookmakeri clujenilor este destul de mare pentru o campioană care are totuși în față o formație mult schimbată față de sezoanele precedente. CFR-ul are două cărări pe care se va îndrepta în acest joc, fie va reuși să își revină și să câștige categoric, fie va rămâne în starea de echipă care nu se regăsește și va sfârși cu cel puțin un semi-eșec la finalul partidei. Voi merge pe ambiția tinerilor lui Hagi în această confruntare, fiind capabili să înscrie măcar un gol la Cluj și să nu piardă la  două goluri diferență.

Pronosticuri Levante - Sevilla