CFR Cluj - Concordia Chiajna. Clujenii au mare nevoie de toate cele trei puncte.

O nouă rundă din întrecerea Ligii continuă și în această zi de sâmbătă cu două jocuri care cu siguranță vor crea mare interes în rândul suporterilor. Partida care închide ziua este cea dintre CFR Cluj și Concordia Chiajna, duel programat de la ora 21:00 pe stadionul Dr.Constantin Rădulescu. Clujenii caută prima victorie din acest sezon ,iar cu siguranță ilfovenii vor veni să se apere în această confruntare, fiind convinși că o scăpare pe zona defensivă nu le va aduce niciun punct în clasament.
cfr concordia

CFR Cluj, gazda acestei partide, primește prima șansă la câștigarea jocului conform cotelor oferite de casele de pariuri. Echipa ardeleană trece prin momente extrem de dificile. Dacă în urmă cu două săptămâni, CFR-ul scotea doar un punct pe teren propriu cu Botoșaniul lui Costel Enache, o partidă pe care au controlat-o de la un capăt la altul, dar ne având același tonus de joc și aceeași inspirație la finalizare, la mijlocul  săptămâni trecute a urmat o înfrângere destul de categorică în fața lui Malmo, deși scorul a fost 1-0 în favoarea suedezilor, diferența din teren a fost destul de mare. După aceste evenimente, Edi Iordănescu a fost demis de la club, Conceicao luându-i locul pe banca clujenilor. Acesta a reușit doar un egal pe terenul celor de la Dunărea Călărași, în timp ce deplasarea de la Malmo s-a încheiat cu un egal, 1-1, iar CFR-ul va continua în UEL. Pentru aceasta este al doilea joc în fața suporterilor, iar văzând adversarul, are datoria morală să aducă prima victorie din acest sezon, mai ales că au multe de apărat dacă privim la faptul că este campioana sezonului trecut.

Concordia Chiajna, oaspetele acestei partide, vine în Ardeal pentru a scoate măcar un punct. Antrenorul ilfovenilor, Ionuț Badea, nu a debutat așa cum și-ar fi dorit pe banca Chiajnei în acest nou sezon. Aceasta a pierdut primul joc de pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 2-1 în favoarea gazdelor care au reușit să câștige în ultimul minut de joc. Fotbalul prestat de ilfoveni nu s-a ridicat la nivelul așteptării antrenorului care a încercat să schimbe câte ceva în cea de a doua etapă care s-a dovedit mult mai eficientă. Concordia a remizat cu Viitoru, scor 1-1, fiind egalată tot în minutele de prelungire, până atunci Traian Marc reușise să o ducă în avantaj pe echipa din Chiajna. Sunt multe lipsuri la formația lui Ionuț Badea, dar încetul cu încetul lucrurile se vor aranja, dar în această deplasare, Concordia ar trebui să fie mult mai dinamică dacă vrea să obțină ceva.

Clujenii sunt datori față de suporteri prin prisma tututor scandalurilor din presă și mediul online care au pătat puțin imaginea clubului, fiind nevoiți să arate că știu și fotbal. Băieții lui Conceicao au terminat cu UCL, astfel că le rămâne doar campionatul și UEL în acest moment, fiind convins că jocul din această seară îi relansează în lupta pentru un nou titlu de campioană, implicit le va oferi cele trei puncte.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș