Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ceahlăul Piatra Neamț vs CSM Reșița ponturi și pronosticuri 13.08.2023

Duminică, cu începere de la ora 12:00, Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Reșița vor fi rivale în etapa 2 din Liga 2. Meciul este transmis de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
Ceahlăul Piatra Neamț vs CSM Reșița
August 13,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ceahlăul Piatra Neamț vs CSM Reșița

Timidul început de sezon al celor două echipe le-a făcut să piardă în prima rundă. Pentru că sunt cunoscute că nu se avântă mult în atac mă aștept să avem parte de un duel într-o notă de vacanță mai mult din acest motiv vă recomand sub 2,5 goluri, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Reșița

sub 2,5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Ceahlăul Piatra Neamț

  • Evoluția Ceahlăului în runda inaugurală nu a fost deloc grozavă în duelul cu o altă nou-promovată, Corvinul Hunedoara.
  • Statutul de formație vizitatoare s-a simțit, iar la pauză a fost 1-0 pentru Corvinul. Robert Ciobanu (24 ani, atacant) a egalat în minutul 78 când ambele aveau un om mai puțin, dar cu câteva minute înaintea fluierului de final au înscris adversarii și scorul a fost 2-1 pentru hunedoreni.
  • Ceahlăul are totuși moralul ridicat după ce a reușit ca în prima parte a săptămânii să treacă la pas de Somuz Fălticeni pe care a învins-o cu 3-0. Drept urmare, la trei zile de la meciul de duminică va juca cu Bucovina Rădăuți în calificările pentru Cupa României.

CSM Reșița

  • CSM Reșița a început sezonul cu un meci pe terenul propriu în care a primit vizita Unirii Slobozia. Am anticipat atunci că va fi un meci lipsit de goluri și așa a și fost.
  • Unirea Slobozia a dat lovitura pe terenul reșițenilor prin golul înscris de mijlocașul Constantin Toma (36 ani), venit în minutul 36.
  • Tensiunea după eșecul din campionat a dispărut după victoria CSM-ului cu 3-1 în fața celor de la Lupac. S-au întâlnit în Cupa României, acolo unde Reșița va juca și în 16 august, dar cu Phoenix Buziaș.

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul românesc!

Plasează pariul