Brasov vs Pandurii - Liga 1 - Analiza si pronostic


brasov-pandurii-preview
 

Brasov vs Pandurii – Liga 1 – Analiza si pronostic

La Brasov se va disputa astazi de la ora 20:00 duelul care pune capat primei etape din returul Ligii 1, FC Brasov urmand sa o gazduiasca pe Pandurii Targu Jiu.

Prin egalul scos, tot acasa, cu Gaz Metan Medias in ultima etapa galben-eegrii au reusit sa paraseasca locurile retrogradabile. Dupa prima jumatate a sezonului au 15 puncte, tot atatea cate are si urmatoarea clasata, Sageata Navaodari, dar un golaveraj mai bun decat aceasta. Jocul cu Gaza Metan a fost al treilea consecutiv in care elevii lui Ilie Stan nu reusesc sa marcheze, ultimul gol fiind marcat tocmai in data de 11 noiembrie in derby-ul local cu Corona. Acasa FC Brasov vine dupa doua remize ”albe’, aratand per ansamblu un joc inconstant.

La echipa de la poalele Tampei sunt ceva probleme de efectiv. Bruno Madeira este suspendat, iar alti cinci jucatori vor lipsi din motive medicale. Acestia sunt: Paun, Marinescu, Cristi Ionescu, Dias si D. Mutu.

Echipa probabila FC Brasov (4-4-2): Bordea – Straut, Ricardo Machado, Diogo Santos, Serginho – Vagner, Mateiu, Aganovic, Surdu – Buga, A.Cristea

Pandurii Targu Jiu a ”scapat” de participarea in Europa League odata cu egalul obtinut la Cluj in ultima etapa contra lui Pacos Ferreira. Gorjenii revin in Liga 1 acolo unde au 31 de puncte si unde trebuie sa castige diseara pentru a ramanea la un punct distanta de podium. In runda precedenta Pandurii a trecut acasa cu 3:0 de o alta echipa din zona inferioara a clasamentului, Universitatea Cluj. Elevii lui Cristi Pustai au pierdut un singur joc disputat in deplasare in tur, iar dupa trei victorii extenre succesive in ultima ”iesire” au remizat, tot la Brasov, insa cu Corona.

Nici Cristi Pustai nu se poate bucura de un lot valid, nu mai putin de sapte jucatori avand probleme medicale. Matulevicus, Androvic, Paual Anton, Rubio, Predescu, Ungurasn si Buleica au ramas toti la Tarrgu Jiu.. In conditiile in care nu are un varf de careu Pustai se pare ca va incepe partida de la Brasov in sistemul 4-3-3, cu Eric atacant central.

Echipa probabila Pandurii Targu Jiu (4-3-3): Stanca – Pleasca, – Paraskevas, Mamele, Momcilovic – Ciucur, Erico, Breeveld – Dos Santos, Eric, Nicoara

Gorjenii au castigat fara emotii partida tur. In minutul 21 aveau deja avantaj de doua goluri, avantaj care l-au pastrat pana la final, impunandu-se cu 3:1. In ultima vizita pe stadionul lui FC Brasov echipa olteana s-a impus la limita, 1:0, obtinand prima victorie din istorie pe terenul lui FC.

Pandurii pornesc cu un usor avantaj acest joc, in opinia caselor de pariuri. Avem insa cote destul de echilibrate pentru rezultatul final (2.60 – 3.25 2.45), astfel ca putem alege sansa dubla x2 la o cota foarte buna, de 1.40. Ca si argumente va spunem ca FC Brasov acasa nu a invins vreo echipa din jumatatea superioara a clasamentului. De partea cealalta gorjenii nu au pierdut niciun duel in tot turul in fata unei echipe din treimea inferioara a clasamentului. Daca valoarea cotei avuta de sansa dubla x2 nu va multumeste puteti alege alternativ pronosticul Pandurii 0. DIferenta dintre cele doua pronosticuri este ca daca la x2 castigati in cazul in care cele doua echipe termina la egalitate, la Pandurii 0 miza va este returnata.a

Pronosticul nostru: sansa dubla x2 pentru o cota de 1.40 la Unibet
Suplimentar: Pandurii Targu Jiu 0 la o cota de 1.75 la Unibet

scris de Gaby