Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Botoșani vs Rapid ponturi pariuri și pronosticuri 01.03.2023

Miercuri, 1 martie, de la ora 20:30 va avea loc meciul Botoșani vs Rapid, contând pentru etapa cu numărul 28 în Superliga, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Botoșani vs Rapid
March 01,2023
20:30

Ponturi Botoșani vs Rapid

2 solist - Cotă 1.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Botoșani vs Rapid

FC Botoșani este o formație incomodă, dificilă, în special pe teren propriu. De partea cealaltă, Rapid a fost destul de inconstantă în 2023, mai ales în meciurile disputate în deplasare. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.55 la Unibet!

Botoșani

  • FC Botoșani a început bine anul, cu 3 victorii consecutive, în un ultimele 3 partide nu a mai bătut pe nimeni. Moldovenii au pierdut cu UTA și U Cluj, iar cu Sepsi a încheiat la egalitate.
  • În prezent, Botoșani se află pe locul 10 în clasament, cu 31 de puncte, fără șanse la un loc de play-off.
  • Echipa pregătită de Flavius Stoican a câștigat o singură dată cu Rapid, iar asta se întâmpla tocmai în 2014. Poate câștiga din nou? 3.75 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Pap – Mboko, Mutombo, Sadiku, Țigănașu – Ivanov, Dican, Cioiu – Dragu, Roman, Mailat

Rapid

  • Rapid vine după o victorie de moral, 2-0 contra celor de la Chindia, asta două două etape la rând fără succes. Astfel, Săpunaru & co. au ajuns la 3 victorii în 2023.
  • În acest moment, echipa condusă de Mutu este pe locul 4 în Superliga, cu 49 de puncte, fiind la 9 lungimi în spatele liderului Farul Constanța.
  • Trebuie spus faptul că „Vișiniii” sunt neinvinsi în ultimele 5 partide directe cu FC Botoșani. Crezi că se impune Rapid? 2.20 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Moldovan – Onea, Iacob, Săpunaru, Morais – Emmers, Crepulja, Sefer – Ioniță, Dugandzic, Costache

Pariază pe COTA 1.55 la Unibet!

Plasează pariul