Astra - Sepsi. Atmosferă excelentă în ambele tabere.

O nouă rundă din întrecerea Ligii continuă și în această zi de sâmbătă cu două jocuri care cu siguranță vor crea mare interes în rândul suporterilor. Partida care deschide ziua este cea dintre Astra Giurgiu și Sepsi, duel programat de la ora 18:00 pe stadionul Marin Anastasovici. Starea de spirit din interiorul celor două cluburi este asemănătoare, începutul de sezon punându-și amprenta pozitiv atât pentru giurgiuveni cât și pentru cei din Sfântu Gheorghe care își doresc să mențină această atmosferă.
astra sepsi

Astra, gazda acestei partide, primește din partea caselor de pariuri prima șansă la victorie datorită terenului propriu și al jocului prestat în acest început de sezon. Echipa este antrenată de fostul jucător al Rapidului, Marius Măldărășanu, este pusă pe fapte mari în acest sezon. Echipa giurgiuveană a impresionat pe toata lumea cu jocul său contra fcsb-iștilor din prima etapă, pe care au reușit să îi învingă cu scorul de 1-0, grazie golului marcat de la Llullaku proaspăt revenit în țară. Acest succes a fost legat de un rezultat de egalitate obținut în Copou, scor 0-0, terenul punându-le mari probleme giurgiuvenilor la construcție, de aici și greutatea de a ajunge în fața porții. La Giurgiu gazonul se prezintă excelent, astfel că Marius Măldărășanu este sigur că dacă băieții săi vor repeta jocul din prima etapă, vor avea câștig de cauză.

Sepsi,oaspetele acestei partide, se va deplasa la Giurgiu pentru a încerca să scoată maximul din această partidă. Echipa condusă de la margine de Eugen Neagoe pornește din postura de outsider, dar acest lucru nu le creează probleme fotbaliștilor lui Sepsi care vor să demonstreze calitatea pe care o dețin. Poate cel mai mare câștig pentru Sepsi este păstrarea lui Eugen Neagoe care poate fi cheia menținerii în Liga 1. Echipa din Sfântu Gheorghe a pierdut în prima etapă pe terenul sibienilor de la Hermannstadt cu scorul de 1-0, arătând destul de modest. Revanșa a venit foarte rapid, în urmă chiar cu o etapă, când Sepsi a reușit să câștige în fața celor de la CSU Craiova cu scorul de 1-0, astfel că vor avea un moral excelent înaintea jocului contra giurgiuvenilor.

Jocul din această seară este sub semnul oricărui rezultat dacă stăm să analizăm situația celor două formații care deși au început bine sezonul, pot oricând să acuze o cădere psihică și să nu mai reușească să aibă același tonus în teren. Astfel că, mă aștept la un rezultat de egalitate la finalul jocului, cu ambele echipe având șanșe să marcheze măcar un gol.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg