Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaș. Se preconizează o partidă cu multe reușite

Ultimul meci din etapa cu numărul 9 din Liga 1 va alinia două formații ce se află în luptă directă pentru dobândirea unui loc la finalul sezonului regulat în play-off. Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș se vor înfrunta începând cu ora 21:00 pe stadionul Marin Anastasovici, partidă ce poate fi urmărită în exclusivitate pe DigiSport 1.
astra medias

Astra Giurgiu realizează un sezon excelent până în acest moment, iar lucrurile pentru giurgiuveni par să se îndrepte spre și mai bine dacă stăm să privim la ce se petrece acum la clubul din sudul țării. După plecarea lui Marius Măldărășanu pe care mulți o vedeau complet inexplicabilă și fără noimă după ce echipa nu pierduse niciun meci, a venit Gheorghe Mulțescu, un antrenor cu mai multă experiență care se dovedește a fi cu impuls pentru giurgiuveni în ultima vreme, dovedind acest lucru și la debut. Astra Giurgu se află pe locul 5 cu 14 puncte, având 3 victorii și 5 egaluri, lucrul din urmă fiind cel care l-a deranjat pe conducerea astrală, echipa ne având curajul să lupte pentru victorie ci se mulțumea în mare parte cu egal. Lupul bătrân Mulțescu a bifat primul succes la noua sa echipă chiar în Groapă, învingând Dinamo cu 2-1 și iată cum giurgiuvenii se află din nou în cărțile pentru primele 6 echipe din Liga 1.

Gaz Metan Mediaș a fost intitulată o vreme revelația începutului de sezon, dar precum a fost start-ul, așa va fi și finalul pentru medieșeni care nu reușesc poate și din lipsă de valoare sau de experiență să lege o serie lungă de rezultate pozitive care să o mențină pe linia de plutire. Formația antrenată de Mihai Teja se află totuși pe locul 6 cu 14 puncte, ultima poziție de play-off în acest moment și pe care speră aceasta să rămână până la finalul sezonului regulat. Gaz-ul a impresionat prin evoluțiile sale în primele etape, dar ușor ușor lucrurile s-au stins pentru acesta și reușiseră să nu mai câștige niciun meci, întrând astfel într-un impas atât din punct de vedere al prestațiilor cât și prin faptul că nu mai aduna puncte. Ultimele trei meciuri au venit la pachet și cu 7 puncte pentru medieșeni care s-au ridicat din zona roșie spre zona verde, remizând cu CFR Cluj, scor 0-0, învingând la Târgu Mureș pe Hermannstadt cu 1-0 și pe Craiova pe teren propriu cu scorul de 3-2 după un meci extrem de complicat.

La cum se prezintă datele problemei în acest moment, și la faptul că între cele două formații în majoritatea momentelor au reieșit partide destul de frumoase, cu goluri și faze de poartă extrem de spectaculoase, mizeze și de această dată pe un astfel de deznodământ, deși va fi destul de complicat.

Pont Pariuri Dinamo București - Dunărea Călărași