Astra Giurgiu - FCSB. O partidă ce se anunță destul de tensionată.

Etapa cu numărul 1 continuă în Liga 1 și în această zi de sâmbătă cu două partide extrem de interesante. Prima dintre acestea este cea dintre Astra și FCSB, duel programat de la ora 21:00 pe stadionul din Giurgiu. Jocul va alinia la centru două formații ce cu siguranță se vor lupta pentru primele poziții în acest sezon. Rămâne de văzut cum va reuși să debuteze vicecampioana în acest prim joc.

Astra Giurgiu, gazda acestei partide, pornește conform cotelor oferite de casele de pariuri cu șansa a doua datorită lotului mult mai slab din punct de vedere valoric. Giurgiuvenii antrenați de pe bancă de tânărul Marius Măldărășanu va încerca pe cât posibil să intre în play-off și sezonul acesta, dar lupta va fi una destul de echilibrată deoarece toate echipele au slăbit ca valoare. Anul trecut s-au calificat în prima jumătate a clasamentului, dar nu au reușit să facă mare lucru. Fluctuații mari în joc pentru giurgiuveni care își doresc să scoată măcar un punct contra vicecampioanei României. Lotul este unul destul de subțire pentru fostul rapidist, dar acesta speră să alcătuiască o echipă cât se poate de competitivă pentru meciul din această seară.

FCSB, oaspetele de seamă de la Giurgiu, vine pe stadionul Marin Anastasovic cu gândul să pornească cu dreptul în lupta pentru titlul de campioană. Formația bucureșteană antrenată de la margine de Nicolae Dică, acesta fiind la al doilea mandat în poziția de antrenor principal, are o misiune destul de grea sezonul care tocmai va începe deoarece aspirațiile patronului sunt destul de mari, în timp ce echipa nu are să se prezinte la fel de bine pentru acest început de campionat ca în anii trecuți. FCSB-ul a avut o campanie de pregătire destul de spornică în principiu, dar rămâne de văzut dacă fotbaliștii lui Dică vor putea pune în practică tot ce au reușit în partidele amicale. Două egaluri contra celor de la Ajax și Club Brugge și o înfrângere contra celor de la PAOK sunt rezultatele echipei bucureștene. Rămâne de văzut care va fi atitudinea fotbaliștilor la ora jocului deoarece se cunoaște problema din sezonul trecut cu lipsa de maturitate și de profesionalism la unii fotbaliști ai fcsb-ului.

Vicecampioana României are un start dificil de sezon dacă stăm să privim la partidele ce vor urma pentru clubul bucureștean. Astfel că, acest prim joc are să fie extrem de important pentru clubul lui Nicolae Dică, având mare nevoie de o victorie pentru moralul fotbaliștilor care săptămâna viitoare vor avea meci în preliminariile Europa League. Cred că FCSB-ul are șanse să câștige, dar cu siguranță nu va reuși să marcheze mai mult de un gol, lipsa lui Budescu picând destul de greu pe ofensiva bucureșteană.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș